επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

148

ΤΙ ΛΕΣ, βρε παιδί μου; Δεν θα κάνει ανασχηματισμό επειδή δεν θέλει να χαλάσει τα μπάνια του λαού; Σκασίλα του μεγάλη τού λαού!

Ο ΑΛΛΟΣ είναι αραχτός στην παραλία και σκέφτεται αν θα μείνει ο Σκουρλέτης στο Εσωτερικών ή αν γίνει ξανά υπουργάρα η Τζάκρη!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι δεν ήθελαν να…κουκουλώσουν την ωραία αφήγηση με την έξοδο από το μνημόνιο! Σου λέει, μην κάνουμε γκάφα και βγάλουμε τα ματάκια μόνοι μας…

ΕΠΙΣΗΣ έμαθαν ότι θα έφευγε ο Παυλόπουλος και δεν είχαν… αναπληρωματικό να τους ορκίσει!

ΕΝΤΑΞΕΙ, στην υποδοχή του Αλέξη ήταν και κάτι… αποτυχημένοι πολιτευτές. Συμβαίνουν αυτά… Όταν ο άλλος είναι περαστικός από την Ιθάκη.

ΕΤΣΙ τυχαία βρέθηκε εκεί και ένα ΚΑΠΗ να κάνει εκδρομή. Τελικά η εξουσία είναι πάντα ίδια.

ΕΙΔΑ και τις φωτογραφίες, τον λίγο κόσμο. Το πιο άσχημο σε αυτή την ιστορία δεν είναι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που μεταφέρθηκαν για να κάνουν ή όχι σόου. Είναι το γεγονός πως από τους 3.200 κατοίκους της Ιθάκης, κανείς δεν είχε καν την περιέργεια να δει τον πρωθυπουργό της χώρας, πόσο δε μάλλον να τον ακούσει! Αυτό δεν τους κάνει εντύπωση; Δεν τους ανησυχεί;

ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ χθες στην Αττική. Τα προβλήματα εκεί είναι μεγάλα, αλλά στην Κρήτη έχουμε μεγαλύτερα. Όταν συμβεί εδώ θα τρέχουνε. Και δεν αναφέρομαι στο… 2020.

ΜΑ ΠΟΥ τους θυμήθηκε; Μήνυση, λέει, κατά του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., για την υποστελέχωση του Α.Τ Μυκόνου και την εγκληματικότητα που μαστίζει τη Μύκονο κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο δήμαρχος του “νησιού των ανέμων” κ. Κωνσταντίνος Κουκάς. Γιατί δεν το έκανε όταν είχαν την εξουσία;

ΕΙΠΑ Αστυνομία και… θυμήθηκα τα δικά μας; Τι ήταν αυτό της Αστυνομίας να μην δώσει τον δικό της που συνελήφθη για τη φωτιά;

ΧΑΜΟΣ πάλι στα Εξάρχεια με φασαρίες, μολότωφ και φωτιές. Προφανώς τέλειωσαν οι διακοπές για τα «παιδιά».

ΔΙΠΛΟ, σκληρό πλήγμα υπέστη   ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, καθώς ο πρώην προσωπικός του δικηγόρος Μάικλ Κόεν ομολόγησε και ενέπλεξε προσωπικά τον πρόεδρο ενώπιον δικαστή, ενώ ταυτοχρόνως ο πρώην επικεφαλής της προεκλογικής του εκστρατείας κρίθηκε ένοχος στη δική του δίκη.

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ εμφανώς καταβεβλημένος, με φωνή συχνά αβέβαιη, παραδέχθηκε ότι κατέβαλε 130.000 και 150.000 δολάρια σε δύο γυναίκες που ισχυρίζονταν πως είχαν σεξουαλικές συνευρέσεις με τον Τραμπ σε αντάλλαγμα για τη σιωπή τους, και αυτό «κατ’ απαίτηση του υποψήφιου». Στόχος: να αποφευχθεί η αποκάλυψη πληροφοριών που θα «έπλητταν τον υποψήφιο».

ΚΑΙ ΤΙ λέει για όλα αυτά ο πρόεδρος; Ότι τον έστησε ο δικηγόρος! Πως τίποτα από αυτά δεν ισχύει…

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει