ΤΟΠΙΚΟ

93

Α1

Μία σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσαν οι Μοίρες που συμφώνησαν με τον έμπειρο επιθετικό Αντώνη Λυμπερόπουλο, ο οποίος είχε περάσει προ διετίας από τη Χερσόνησο.

Ενδιαφέρον φιλικό σήμερα (6.30 μ.μ.) στο γήπεδο της Τυλίσου, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την ΑΕΚ. Στο μεταξύ, οι «κιτρινόμαυροι» και η Επιτροπή Ακαδημίας του συλλόγου ευχαριστούν την εταιρεία «NOVA Απολυμαντική» και προσωπικά τον Μάνο Τζανακάκη, για την απεντόμωση στην οποία προχώρησαν στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του σωματείου.

Α2

Ο Αθλητικός Όμιλος Δαμάστας συγχαίρει με ανακοίνωσή του τον Aθλητικό Όμιλο και τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Αυγενικής για την άψογη φιλοξενία τους στις κληρώσεις της περασμένης Πέμπτης. Επίσης συγχαίρει την ΕΠΣΗ για την άψογη διοργάνωση της διαδικασίας. «Για πολλούς, όπως και για εμάς ήταν η καλύτερη κλήρωση της τελευταία δεκαετίας» σημειώνει η ανακοίνωση της ομάδας του Αντώνη Παπαδάκη.

Μεταγραφή για τον Διαγόρα που ενέταξε στο δυναμικό του τον 25χρονο Νίκο Δουκιαντζάκη, ο οποίος ανήκε στον ΑΟΚ.

Γ’

Τις πρώτες τους προπονήσεις πραγματοποίησαν οι Ελπίδες Ηροδότου και το Άλογο Μαλεβιζίου, στην Αλικαρνασσό και στην Τύλισο αντίστοιχα. Οι δύο «ρούκι» της Γ’ κατηγορίας φιλοδοξούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στη διάρκεια της νέας αγωνιστικής σεζόν.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει