Το αθώο φλερτ κατέληξε σε βιασμό;

755

Όλα ξεκίνησαν από ένα αθώο φλερτ, λέει στην κατάθεσή της η νεαρή Βρετανίδα που κατήγγειλε τον βιασμό της στα Μάλια από έναν συμπατριώτη της, ο οποίος όμως αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια πριν λίγες ημέρες.
Η νεαρή κοπέλα τόσο προανακριτικά όσο και στην διάρκεια της κύριας ανάκρισης επανέλαβε το πώς ξεκίνησε και το πώς κατέληξε η γνωριμία της με τον Βρετανό εργαζόμενο σε μπαρ των Μαλίων.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι η συνεύρεσή της αυτή  ήταν η πρώτη της και πως η ίδια δεν ήθελε να εξελιχθεί έτσι, όπως εξελίχθηκε.

«Ο κατηγορούμενος μάς μιλούσε (αναφέρεται σε εκείνη και σε μία φίλη της) στο μπαρ. Με φλέρταρε αυτός στο μπαρ κι εγώ λίγο» λέει στην κατάθεσή της ενώπιον της ανακρίτριας και προσθέτει ότι μιλούσαν για περίπου 20 λεπτά, αν κι εκείνος πηγαινοερχόταν γιατί δούλευε στη συγκεκριμένη επιχείρηση.

«Φαινόταν λίγο μεθυσμένος. Κάποια στιγμή, όπως μιλούσαμε με άρπαξε από το χέρι και με τράβηξε, αλλά δεν ξέρω σε ποια κατεύθυνση. Δεν ήταν βίαιος»

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, «μέχρι εκείνη τη στιγμή, δεν ήταν βίαιος. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε κάνει κάτι άλλο εκτός από συζήτηση και το φλερτ που μου έκανε»

Σε άλλο σημείο της κατάθεσής της αναφέρει ότι την οδήγησε στην τουαλέτα των ανδρών, αλλά δε φοβήθηκε, καθώς ήξερε ότι πρόκειται για εργαζόμενο του μπαρ και δεν είχε λόγο να ανησυχεί.

«Με φίλησε, δεν ήταν βίαιος αλλά χρησιμοποίησε δύναμη και μετά με γύρισε και με έσπρωξε προς τα κάτω. Το φιλί μου άρεσε. Φορούσα ένα σορτσάκι με κουμπιά. Μου ξεκούμπουσε το σορτς και με λύγισε και μετά μπήκε μέσα μου. Εγώ δεν είπα τίποτα γιατί φοβήθηκα πολύ.

Δεν χρησιμοποίησε προφυλακτικό και εκσπερμάτωσε μέσα μου. Η πράξη κράτησε περίπου δύο λεπτά και μετά από αυτό βάλαμε τα ρούχα μας και βγήκαμε έξω. Δε θυμάμαι να με ρώτησε το οτιδήποτε. Μέσα στην τουαλέτα δεν αντέδρασα καθόλου, δεν του είπα τίποτα. Φύγαμε μαζί από την τουαλέτα, αλλά δε θυμάμαι να κρατούσαμε τα χέρια μας. Μετά πήγα, πήρα τη φίλη μου και φύγαμε»

Η ίδια στην κατάθεσή της λέει ακόμα ότι δεν θυμάται εάν του μίλησε πριν φύγει από το μπαρ. Ήταν η πρώτη μου φορά που είχα σεξουαλική επαφή. Εγώ δεν έδωσα τη συγκατάθεσή μου, δε ξέρω τι αντιλήφθηκε αυτός. Όταν συζητούσαμε δε μου είπε να κάνουμε σεξ, ούτε μου είπε να βγούμε κάποιο ραντεβού, αλλά ανταλλάξαμε τα ονόματά μας και είπαμε από πού είναι ο καθένας»

Περνά στην αντεπίθεση

«Θα ασκήσουμε τα δικαιώματά μας» αναφέρει ο δικηγόρος του νεαρού Βρετανού, Αντωνης Επιτροπάκης, μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικό όρο την καταβολή χρηματικής εγγύησης.

«Η υπεράσπιση νιώθει ευτυχής απ’ την ύπαρξη βιντεοσκοπημένου υλικού, τόσο πριν όσο και μετά το επίμαχο χρονικό διάστημα, που αποδεικνύει περίτρανα ότι όλα έγιναν φυσιολογικά, πολλώ δε μάλλον ότι δεν υπήρξε καμιάς μορφής σωματική βία ή εξαναγκασμός με άλλο τρόπο, κατά τους όρους του αρθρ. 336 του ποινικού κώδικα.

Αντιλαμβανόμαστε απόλυτα την ευαίσθητη φύση της υπόθεσης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ασκήσουμε τα δικαιώματά μας, με σκοπό να αποσειστεί από τον εντολέα μου μια κατάφορα άδικη κατηγορία» αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Επιτροπάκης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει