Οι όροι χρήσης των εγκαταστάσεων του ΕΑΚΗ

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

201

Στη γνωστοποίηση της τιμολογιακής πολιτικής για τους αθλούμενους στις εγκαταστάσεις της τη νέα σεζόν, προχώρησε

η Επιτροπή Διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου. Όπως είχε γίνει γνωστό, για την είσοδο πλέον και τη χρήση των υποδομών στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, στο κλειστό του Λίντο και στο Στάδιο Ελευθερίας, είναι απαραίτητη η προμήθεια ειδικής κάρτας που θα ελέγχεται κατά την είσοδο.

Αναλυτικά οι όροι χρήσης των εγκαταστάσεων, όπως περιγράφονται από τη διοίκηση του ΕΑΚΗ:

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Ο κάθε αθλητής-τρια θα πληρώνει 5 €  το μήνα για ατομική χρήση των εγκαταστάσεων του Κολυμβητηρίου. Σε περίπτωση καταβολής του ποσού εφάπαξ, θα γίνεται έκπτωση 10 € .

Για την παραχώρηση χρήσης διαδρομών πισίνας θα υπάρξει μείωση 50 € το μήνα ανά σωματείο από την έναρξη ισχύος του νέου συμφωνητικού παραχώρησης χρήσης, με την υποχρέωση μείωσης της μηνιαίας συνδρομής των σωματείων προς τους αθλούμενους κατά 5 €.

Θα παραδοθούν κάρτες που θα σφραγιστούν υποχρεωτικά από γιατρό για ελεύθερα αθλούμενους, αθλούμενους Ακαδημιών, υποψηφίους Σχολών και personal, οι οποίες θα φέρουν φωτογραφία αθλητή και θα ελέγχονται στην είσοδο. Για τους αθλητές θα αναγράφεται ο αριθμός δελτίου.

Οι γονείς αθλητών της μικρής πισίνας, θα έχουν σφραγισμένη κάρτα (με την ένδειξη δωρεάν) και θα εισέρχονται αυστηρά και μόνο στα αποδυτήρια και όχι στη μικρή πισίνα.

Στον αγωνιστικό χώρο της μεγάλης και μικρής πισίνας θα εισέρχονται μόνο οι προπονητές με άδεια άσκησης επαγγέλματος, θα προμηθευτούν δε όλοι τους ειδική κάρτα ΕΑΚΗ.

 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΙΝΤΟ

Ο κάθε αθλητής-τρια της Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης και Ενόργανης Γυμναστικής θα πληρώνει 2 €  το μήνα για ατομική χρήση των εγκαταστάσεων του κλειστού Γυμναστηρίου Λίντο. Σε περίπτωση καταβολής του ποσού εφάπαξ, θα γίνεται έκπτωση 4 €.

Θα παραδοθούν κάρτες που θα φέρουν φωτογραφία αθλητή, οι οποίες θα ελέγχονται στην είσοδο και θα αναγράφεται ο αριθμός δελτίου Ομοσπονδίας. Θα κατατεθούν καταστάσεις από τα σωματεία στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου με την υπογραφή του συμφωνητικού παραχώρησης χρήσης, οι οποίες θα επικαιροποιούνται σε κάθε αλλαγή.

Θα πραγματοποιείται ανά διαστήματα έλεγχος από τον φορέα.

Στο κλειστό Γυμναστήριο θα εισέρχονται οι προπονητές και βοηθοί τους με άδεια άσκησης επαγγέλματος, θα προμηθευτούν δε όλοι τους ειδική κάρτα ΕΑΚΗ.

Τα σωματεία που δεν χρησιμοποιούν το κλειστό Γυμναστήριο για προπονήσεις αλλά έχουν έγκριση για τέλεση αγώνα, θα καταβάλλουν ποσό 10 € στα γραφεία του ΕΑΚΗ την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα τέλεσης του αγώνα.

 

ΣΤΑΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Ο κάθε αθλητής-τρια θα πληρώνει 2 €  το μήνα για ατομική χρήση των εγκαταστάσεων του Σταδίου Ελευθερίας. Σε περίπτωση καταβολής του ποσού εφάπαξ, θα γίνεται έκπτωση 4 €.

Μέχρι την ηλικία των 12 ετών, κατατίθεται ονομαστική κατάσταση σωματείου, η δε κάρτα του ΕΑΚΗ φέρει τη σφραγίδα  «ΑΚΑΔΗΜΙΑ». Οι αθλητές άνω των 12 ετών που αθλούνται στο στάδιο με προπονητή και δεν έχουν αριθμό δελτίου ΣΕΓΑΣ, θεωρούνται υποψήφιοι ή Personal και πληρώνουν 5 €  ανά μήνα.

Οι ελεύθερα αθλούμενοι, θα πληρώνουν 2 € τον μήνα και θα χρησιμοποιούν το Στάδιο τις ώρες που έχουν παραχωρηθεί.

 

ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΙΣ

Προς το παρόν δεν επιβαρύνονται ατομικά οι αθλητές-τριες τένις.

-Όλοι οι αθλητές που έχουν κάρτα υγείας αθλουμένου με αριθμό Δελτίου Ομοσπονδίας ή ΣΕΓΑΣ δεν χρειάζεται η κάρτα του ΕΑΚΗ να φέρει σφραγίδα γιατρού.

-Ο γιατρός σφραγίζει υποχρεωτικά την κάρτα των ελεύθερα αθλουμένων των Ακαδημιών των υποψηφίων και των personal.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει