ΟΦΗ: Κατέθεσε εγγυητική, παίρνει πιστοποιητικό από την ΕΕΑ

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ “ΦΩΣ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΑ

186

Ένα ακόμα σκόπελο ξεπέρασε ο ΟΦΗ ενόψει της επιστροφής του στην Σούπερ Λίγκα. Μετά την αδειοδότηση την οποία εξασφάλισε πρόσφατα σε πρώτο βαθμό σήμερα αναμένεται να πάρει  το πράσινο “φως” και από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα.

Η διοίκηση του ΟΦΗ κατάφερε παρά τα προβλήματα να καταθέσει το ποσό των 100.000 ευρώ για την εγγυητική ώστε να πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής.

Έτσι λοιπόν η κρητική ομάδα μπαίνει χωρίς κανένα πρόβλημα στο πρωτάθλημα και επικεντρώνεται πλέον στο αγωνιστικό κομμάτι και στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να μην υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο Παπάζογλου. Αντίθετα ο Κομεσίδης έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα ενώ κανονικά προπονήθηκε χθες και ο Ντίνας που είχε ένα χτύπημα από το ματς με τον Εργοτέλη.

Ευχές από τους Παλαίμαχους

Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων του ΟΦΗ εύχεται κάθε επιτυχία στη νέα αυτή πορεία και πολλές νίκες.

Επίσης, εύχεται  «σωματική και ψυχική υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές, τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας, στο προσωπικό των γηπέδων αλλά και στα μέλη του Δ.Σ. που εργάζονται άοκνα για να επιλύσουν τα παρουσιαζόμενα προβλήματα και σε όλους που, έμμεσα ή άμεσα, εμπλέκονται στη διαδικασία της καλύτερης λειτουργίας της Ομάδας, όπως είναι ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, τα μέλη των υποστηρικτικών Συνδέσμων, χορηγοί κ.α.».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει