ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Όπως και με τον ΟΦΗ κόντρα στον Ηρόδοτο

112

Λίγες μέρες μετά το φιλικό με τον ΟΦΗ ο Εργοτέλης σήμερα δίνει ένα ακόμα δυνατό τεστ με τον Ηρόδοτο στις 6μμ στην Νέα Αλικαρνασσό. Αυτό είναι το πρώτο φιλικό για τους κιτρινόμαυρους απέναντι σε ομάδα από την ίδια κατηγορία  και αποτελεί ένα ακόμα κριτήριο για την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας του Νίκι Παπαβασιλείου.

Κόντρα στον Ηρόδοτο ο Κύπριος προπονητής θα έχει στην διάθεσή του τους παίκτες που χρησιμοποίησε με τον ΟΦΗ. Πιθανότατα πάντως θα αφήσει για μια ακόμα φορά εκτός τον Τσάρλς Κουάτενγκ ο οποίος ναι μεν τις τελευταίες μέρες παίρνει μέρος στις προπονήσεις, αλλά δεν θέλει να ρισκάρει με την συμμετοχή του, για να τον έχει στην διάθεσή του στα επόμενα ματς και κυρίως στο πρωτάθλημα. Αντίθετα ίσως αγωνιστεί σήμερα ο Ιατρούδης που προφυλάχθηκε στην φιλική αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Ο Παπαβασιλείου αναμένεται να δείξει ένα μέρος των προθέσεων για την ενδεκάδα όπως έκανε και στο προηγούμενο φιλικό όπου στο α’ μέρος χρησιμοποίησε το σχήμα που έχει στο μυαλό του αλλά από την άλλη θα δώσει χρόνο σε όλους τους παίκτες του. Αυτό που έχει ζητήσει από τους παίκτες του είναι να δουν το σημερινό φιλικό το ίδιο σοβαρά όπως και με τον ΟΦΗ και να έχουν ανάλογη παρουσία.

Κατά τ’ άλλα στον Εργοτέλη συνεχίζεται και η μεταγραφική αναζήτηση για ένα-δυο παίκτες (με επίκεντρο την άμυνα)  και τις επόμενες μέρες ίσως να υπάρξουν εξελίξεις.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει