επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

180

ΚΑΛΗΜΕΡΑ με σούπερ αισιοδοξία! Δεν αισθάνεστε ήδη καλύτερα τόσες ώρες μετά την έξοδο; Ελάτε τώρα, παραδεχτείτε ότι φυσάει άλλος… αέρας!

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ εντύπωση ότι ο Αλέξης δεν κήρυξε την χθεσινή ημέρα αργία. Πώς μας ξέφυγε αυτό;

ΟΣΟΙ μιζεριάζετε και δεν καταλαβαίνετε τη διαφορά στη χώρα, να πάτε να τρυγήσετε. Να κόψετε τα σταφύλια, να βρείτε την άκρη σας. Τι θα πει δεν έχετε; Πώς δεν έχετε;

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ και η άλλη: Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα χρωστάμε ακόμη!

ΠΑΙΔΙΑ δεν μας φοβάμαι καθόλου. Μπορεί να βγήκαμε από τα μνημόνια, αλλά έχουμε όλα τα φόντα να ξαναμπούμε!

ΚΑΙ ΕΚΕΙ στη ΝΔ, αφού δεν το έχουν με τους ποιητές τι τα θέλουν; Βρήκαν ευκαιρία να βγουν έξω τα μέγιστα τρολς και να κάνουν πάρτι.

Η ΙΘΑΚΗ είναι μόνο η αρχή, είπε ο πρωθυπουργός και μας άφησε σύξυλους. Ούτε καν μια κουβέντα που να λέει για λάθη σε αυτό τον προορισμό. Κάτι, βρε αδερφέ.

ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ; Ο Μητσοτάκης; Δεν είναι ο προορισμός, λέει ψέματα ο πρωθυπουργός. Τι να πεις πια… σε αυτή τη χώρα.

ΠΑΝΤΩΣ οι καμπάνες χτυπούσαν πένθιμα στην Ιθάκη και όσοι χειροκροτούσαν τον Τσίπρα ήταν λέει…επισκέπτες. Τελικά τι έγινε το 35% που πήρε εκεί;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο καθένας τα βλέπει όπως θέλει. Όπως ένας γνωστός συριζαίος: «Η αλήθεια είναι μία: Ένας 44χρονος έβγαλε μέσα σε τρία χρόνια τη χώρα από τα μνημόνια, στα οποία την έβαλαν αυτοί που δεν μπορούσαν να κλείσουν ούτε μία αξιολόγηση» έλεγε… Τι να σχολιάσω;

ΩΣ ΚΑΙ ο Βαρουφάκης του την είπε: «Σε μια σπάνια στιγμή ειλικρίνειας, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και το επικοινωνιακό επιτελείο του κατέφυγαν στο χώρο της μυθοπλασίας για να πλαισιώσουν συμβολικά το αφήγημα της Εξόδου από τα Μνημόνια», αναφέρει ο άλλοτε υπουργός Οικονομικών.

ΚΑΤΩ τα χέρια από τη Ρένα Δούρου! Δεν μπορείτε, κύριοι, να κάνετε κριτική και να της λέτε ότι ασκούσε εξουσία από την εποχή του Τσοχατζόπουλου. Σε λίγο θα πείτε ότι είχαν ασκήσει εξουσία και ο Κουρουμπλής, η Τζάκρη, ο Καμμένος!

ΤΙ; Ακόμη και ο Κοτσακάς; Κάτω τα χέρια από το παλιό, καλό σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ! Ζήσαμε τις καλύτερες στιγμές μας. Με τα μπικικίνια, με τη Μύκονο, με την Ελούντα μας.

ΑΚΟΜΗ ΓΕΛΑΩ!  Στις δωρεές δύο μεγάλων τεχνικών εταιρειών θα στηριχθεί σε πρώτη φάση το Υπουργείο Υποδομών για να υλοποιήσει το δύσκολο έργο της κατεδάφισης των κτηρίων που έχουν χαρακτηριστεί ακατάλληλα μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του Ιουλίου. Η εταιρεία Άκτωρ ΑΤΕ θα υλοποιήσει τις κατεδαφίσεις στην Ανατολική Αττική ενώ τη Δυτική Αττική  θα αναλάβει η εταιρεία Τέρνα.

ΚΑΤΑ ΤΑ άλλα όλοι αυτοί θα πετούσαν έξω τους… νταβατζήδες. Τι να πεις σε αυτή τη χώρα.

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει