Θέλει να φέρει Βέλγο μέσο ο ΠΟΑ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

99

Η φιλική νίκη του ΠΟΑ στην Νεάπολη δεν αλλάζει τα μεταγραφικά σχέδια της ομάδας του Ατσαλένιου η οποία εξακολουθεί να αναζητά ένα χαφ και ένα σεντερ φορ.

Τα μεταγραφικά φαίνεται να έχουν κολλήσει το τελευταίο διάστημα μετά και το ναυάγιο της άφιξης του Γάλλου μέσου που επρόκειτο να δοκιμαστεί στην Νεάπολη.

Στον ΠΟΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προταθεί ένας Βέλγος χαφ που αγωνίζεται δεξιά και οι άνθρωποι της ομάδας είναι σε επαφή με τους εκπροσώπους του προκειμένου να έρθει στο Ηράκλειο μέχρι το τέλος της εβδομάδας και να αγωνιστεί στο φιλικό της ερχόμενης Κυριακής με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό στα Χανιά.

Από κει και πέρα στον ΠΟΑ άρχισε η καμπάνια για τα διαρκείας τα οποία βρίσκονται ήδη στην διάθεση των φιλάθλων.

Στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΠΟΑ τονίζει:

«Κλείστε θέση για τον Ατσαλένιο και σταθείτε στο πλευρό της ομάδας τη νέα αγωνιστική σεζόν στη Γ’ Εθνική!

Τους τελευταίους μήνες χτίζεται μία νέα ομάδα με επαγγελματισμό και σωστή νοοτροπία, η οποία έχει στόχο όχι μόνο την καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά και την ανάδειξη νέων ταλέντων που θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια. Τώρα είναι η ώρα να στηρίξεις την ομάδα μας και την προσπάθειά της. Τώρα ήρθε η ώρα να σταθείς δίπλα στον ΠΟΑ και να δώσεις βροντερό παρών.

Ο ΠΟΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ

Για πληροφορίες:

Τηλ. Γραμματείας: 2810-230787»

Άρχισαν οι Ακαδημίες

Στο μεταξύ από χθες άρχισαν οι εγγραφές για τις Ακαδημίες.

Όπως τονίζεται  μεταξύ άλλων από τον ΠΟΑ:  «Στόχος είναι η δημιουργία ηθικών χαρακτήρων και η ανάπτυξη της ομαδικότητας των παιδιών, γιατί έτσι μόνο θα φτάσουμε στο στόχο να παράγουμε καλούς ποδοσφαιριστές.

Ως είναι γνωστό, η φιλοσοφία του ΠΟΑ βασίζεται πρωτίστως στο ανθρώπινο κομμάτι, ενώ σε συνδυασμό με τις πλήρεις εγκαταστάσεις και τους έμπειρους επικεφαλής, ο ΠΟΑ εξακολουθεί να διαθέτει τις πιο άρτιες Ακαδημίες της Κρήτης, συνεχίζοντας μία παράδοση ετών.

Για εγγραφές και πληροφορίες, καθημερινά στο γήπεδο από 16.00–19.00, από τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας, Σωτήρη Συνάνη Τηλ.: 6937431253  Τηλ. Γραμματείας: 2810-230787».

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει