«Θα είμαι πάντα κοντά στον ΟΦΗ» λέει ο Παπαδάκης

ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗ ΔΑΜΑΣΤΑ

142

Την στήριξή του στον ΟΦΗ τόνισε ο πρόεδρος της Δαμάστας Αντώνης Παπαδάκης εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του για την διοίκηση της Ηρακλειώτικης ΠΑΕ, για την παρουσία της στην Δαμάστα, για να τιμήσει τις εκδηλώσεις μνήμης που έγιναν στην περιοχή, για τους  30 εκτελεσθέντες-πατριώτες οι οποίοι εκτελέστηκαν από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

«Ο ΟΦΗ είναι η μεγάλη μου αγάπη και θα είμαι πάντα δίπλα του. Από όποιο μετερίζι και στα καλά και στα κακά του» ανέφερε χαρακτηριστικά με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο κ. Παπαδάκης που δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση του ΟΦΗ στο κάλεσμα της Δαμάστας: «Είμαι συγκινημένος. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τη διοίκηση του ΟΦΗ για την τιμή που μας κάνανε και το κοινωνικό έργο που προσφέρει ο ΟΦΗ. Μας τίμησε με την παρουσία του και τον ευχαριστώ».

Εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ ο αντιπρόεδρος Κώστας Καζανάκης ευχαρίστησε τον Αντώνη Παπαδάκη, για τα όσα έχει προσφέρει στον ΟΦΗ και δήλωσε: «Ήρθαμε στη Δαμάστα για να τιμήσουμε τη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν στον πόλεμο αλλά και το φίλο Αντώνη Παπαδάκη, ο οποίος πολλάκις έχει βοηθήσει την ομάδα μας. Αγαπάει το χωριό του και βοηθάει πολλά σωματεία. Ό,τι κάνει το κάνει από αγάπη. Μέσα σε αυτήν την αγάπη είναι και ο ΟΦΗ και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να δίνει τη βοήθειά του στην ομάδα μας».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει