ΤΕΝΙΣ: Οι νικητές του 4ου Παγκρήτιου τουρνουά Βετεράνων

144
Νικήτρια στις γυναίκες η Μίρκα Ραμουτσάκη

Με τη συμμετοχή 76 αθλητών και αθλητριών από όλη την Κρήτη, διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία το 4ο Παγκρήτιο πρωτάθλημα τένις βετεράνων στα γήπεδα του ΟΑ Σητείας.

Νικητής στην κατηγορία ανδρών 35+ αναδείχθηκε ο Μάνος Κοκκάλης από την Ιεράπετρα που επικράτησε στον τελικό του Κώστα Μπόγρη (Ηράκλειο) με 3-6, 6-4, 10-7.

Στους άνδρες +45, ο τίτλος πήγε επίσης στην Ιεράπετρα και στον Συμεών Χαλεπή που κέρδισε στον τελικό τον Μιχάλη Ανυφαντάκη (Ηράκλειο) με 7-6, 6-1.

Τέλος, στις γυναίκες 30+ νικήτρια αναδείχθηκε η Μίρκα Ραμουτσάκη από το Ηράκλειο, καθώς η αντίπαλός της Ζαχαρένια Σιγανού (Άγιος Νικόλαος) εγκατέλειψε στο δεύτερο σετ του τελικού.

Στο μεταξύ, το Δ.Σ. της Ζ΄ Ένωσης ενέκρινε την διοργάνωση ΟΠΕΝ πρωταθλήματος Ανδρών- Γυναικών από 12-14 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του Α.Ο. Κυδωνίας στα Χανιά.

«Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή των ενδιαφερομένων είναι να έχουν ενεργοποιήσει τον Αριθμό Δελτίο Ταυτότητας ΕΦΟΑ αφού οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μόνο μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Η προκήρυξη του πρωταθλήματος θα δημοσιευτεί το συντομότερο δυνατόν», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ζ’ Ένωση.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει