Νικητής ο Σηφάκης στον 3ο Ριγολόγιο Δρόμο

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΙΣ ΑΝΩ ΑΣΙΤΕΣ

195

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις Άνω Ασίτες ο 3ος Ριγολόγιος Δρόμος και Πεζοπορία (8.680μ.) που ήταν αφιερωμένος στον προστάτη του χωριού, Άγιο Ιωάννη Ριγολόγο.
Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Άνω Ασιτών, με τη συνδρομή του Ομίλου Υπεραποστάσεων Κρήτης, φρόντισαν για την καλύτερη δυνατή φιλοξενία των αθλητών και των αθλητριών.

Για την ιστορία, πρώτος νικητής στους άνδρες αναδείχθηκε ο Μανώλης Σηφάκης με 35.58’’, στις γυναίκες πρώτευσε η Ειρήνη Φουρναράκη με 45.42’’ και στους βετεράνους (50+) ο Μιχάλης Μπελιβανάκης με 50.36’’.

Στιγμιότυπο από την εκκίνηση του αγώνα του 3ου Ριγολόγιου Δρόμου
Στιγμιότυπο από την εκκίνηση του αγώνα

Παράλληλα έγιναν και δύο διαδρομές, 600μ. για μαθητές Δημοτικού και 1000μ. για μαθητές Γυμνασίου.  Μετά το τέλος της αθλητικής δράσης, οι διοργανωτές πρόσφεραν απολαυστικά εδέσματα στους δρομείς και στους επισκέπτες, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τον επόμενο αγώνα.

Αγώνες στο Αμάρι

Ο Δήμος Αμαρίου σε συνεργασία με το Αρκάδι και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Μέρους, πραγματοποιεί σήμερα Αγώνες Δρόμου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 74η επέτειο του Ολοκαυτώματος των χωριών του Κέντρους στις 22 Αυγούστου του 1944. Ο κεντρικός αγώνας των 8χλμ. για άνδρες και γυναίκες, θα γίνει στη διαδρομή Γερακάρι – Καρδάκι – Βρύσες – Δρύγιες – Άνω Μέρος ενώ αυτός των 4χλμ. για παίδες-κορασίδες θα εκκινήσει από τις Βρύσες και θα τερματιστεί στο Άνω Μέρος. Ώρα εκκίνησης έχει καθοριστεί η 6.30 μ.μ. Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται τηλεφωνικώς στο Δήμο Αμαρίου (28333 40210) και την ημέρα των αγώνων μισή ώρα πριν την εκκίνηση, όπου θα γίνεται και η παραλαβή των αριθμών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει