ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣΗ: Τριάντα παιδιά στην πρώτη προπόνηση προεπιλογής

123

Στο γήπεδο του Πανεπιστημίου πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη προπόνηση προεπιλογής για τη Μικτή Νέων ΕΠΣΗ, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χατζησεβαστού, παρουσία και του προπονητή των Παίδων Αντώνη Φραγκάκη.

Το “παρών” έδωσαν περίπου 30 παιδιά από τις ομάδες της πόλης του Ηρακλείου και κοντινών περιοχών που είχαν προσκληθεί στην πρώτη προπόνηση (Λίντο, Δόξα Μ., Ν. Εργοτέλη, Κανάρια, Μαρτινέγκο,  Μινωική, Ν. Μινωικής, Αγία Βαρβάρα,  Πόρος, Δαμάστα , Junior Συλ. Παιδ. Ποδ., Εθνικός, Ομόνοια, Δαφνές, Δειλινά, Παλιανή, Ασίτες, ΠΑΟΚ, Άλογο Μαλ., Γιούχτας 2010, Τηγανίτης).

Στους ποδοσφαιριστές μίλησαν οι Βαγγέλης Παπαγγελής και Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης εκ μέρους της Επιτροπής Μικτών, ενώ το παρών έδωσε και το νέο μέλος της Επιτροπής

Φίλιππος Βερδιάκης.

Άτυχος ο Ρεθεμιωτάκης

Άτυχος στάθηκε λίγο πριν το τέλος της προπόνησης της Μικτής ο Γιάννης Ρεθεμιωτάκης (αγωνίζεται στο Μαρτινέγκο), καθώς πέφτοντας στο έδαφος, τραυματίστηκε στον δεξιό ώμο του.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις και ακτινογραφίες και λίγο αργότερα τον επισκέφτηκε και ο κ. Παπαγγελής.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα μείνει για το επόμενο διάστημα εκτός προπονήσεων και η Επιτροπή Μικτών ΕΠΣΗ τού εύχεται θερμά περαστικά και να επιστρέψει γρήγορα γερός στους αγωνιστικούς χώρους.

Σήμερα (3.30μμ) θα γίνει η δεύτερη προπόνηση προεπιλογής με παίκτες από τα σωματεία: Αθλόπολις, Κεραυνός, Ερμής,  Αλμυρός, Ν. Αλμυρού, Ν. Ηροδότου, Ελπίδες Ηροδότου,  ΑΕΚ, Τύλισος, Δίας, Μαραθώνας, ΑΟΚ,  Ποσειδώνας, Χαραυγή, Αγ. Δημήτριος,  Θέρισος 1978,  ΟΦΑΜ, Ραύκος, ΕΓΟΗ, ΠΟΗ, Ροδιά.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει