ΕΠΣΗ: Ευχαριστίες από Ασλάνη και Πετούση

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ

152

Ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος ΕΠΣΗ Θεόφιλος Ασλάνης και ο πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου ΕΠΣΗ Βαγγέλης Πετούσης, ευχαριστούν με δήλωσή τους τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αυγενικής και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Κωστή Σχοιναράκη, το Τοπικό Συμβούλιο Αυγενικής και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Γιάννη Δερμιτζάκη, τον πρόεδρο Δημήτρη Τυράκη και όλη την ομάδα της Παλιανής 2008, για τη μοναδική φιλοξενία που επεφύλαξαν στα στελέχη της Ένωσης και τα σωματεία, κατά τη διάρκεια των κληρώσεων.

Επίσης ευχαριστούν τον μεγάλο χορηγό της βραδιάς την κρεαταγορά «Κουτεντάκη», την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δημήτρη Παπαματθαιάκη και τα Dp Studies και όλους τους χορηγούς, που συνετέλεσαν ώστε να γίνει μια άρτια εκδήλωση.

«Με την παρουσία τους μας τίμησαν και εκλεκτοί καλεσμένοι από την ΕΠΟ, το ελληνικό κοινοβούλιο και άλλοι φίλοι που είναι πάντα κοντά στην Ένωσή μας. Τελευταίους αφήσαμε τους Αντώνη Παπαδάκη και Βασίλη Ζηδιανάκη και τις εταιρείες τους που θα παίξουν κι αυτοί μπάλα στα συναρπαστικά πρωταθλήματα μας και στο κύπελλο ΕΠΣΗ. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Σας ευχαριστούμε», καταλήγουν στη δήλωσή τους οι παράγοντες της ΕΠΣΗ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει