«Παραγοντάρες που θέλουν να ελέγχουν τον ΟΦΗ»

ΜΥΔΡΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΟΞΥ ΥΦΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ, ΕΝΩ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

233

Ξέσπασε ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το φιλικό με τον Εργοτέλη. Με αφορμή την ερώτηση που του έγινε για τον Μιχόγεβιτς εξαπέλυσε μύδρους κατά ανθρώπων  που όπως είπε βρίσκονται εκτός ΟΦΗ και προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα.

«Έχω ακούσει πολλά τον τελευταίο καιρό.  Ότι ο Παπαδόπουλος ξεφεύγει από το μπάτζετ, ότι ο Παπαδόπουλος δεν βάζει πλάτη για την ομάδα, ότι ο Παπαδόπουλος δεν προωθεί παιδιά από την ομάδα. Για το μπάτζετ, έχουμε ίσως το χαμηλότερο της κατηγορίας. Αν ήθελα να ξεφύγει το μπάτζετ, θα έκανα τρία χρόνια συμβόλαιο και όχι ένα.

Το δεύτερο είναι ότι δεν βάζω πλάτη. Αυτό ακούω από ανθρώπους που είναι εκτός ομάδας.

Κάτι παραγοντάρες που είναι πάντα πίσω από τον ΟΦΗ και δεν φοβάμαι να το πω. Θέλουν πάντα να ελέγχουν και να βάζουν μικρά κουιζάκια κάθε μέρα, για να ανησυχούν τον κόσμο του ΟΦΗ και εμάς. Εμένα δεν με ανησυχεί αυτό. Και τους γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Το τρίτο είναι για τα παιδιά από τα τμήματα υποδομής.

Έχω πει ότι θα προωθώ παιδιά από τα τμήματα υποδομής και 4 παιδιά θα γίνουν επαγγελματίες. Χρειάζεται όμως δουλειά και τριετές πλάνο. Δεν μπορεί ένας παίκτης να παίξει αμέσως από τα τμήματα υποδομής.

Για τους δανεικούς, καταλαβαίνω και σέβομαι τον κόσμο και την άποψη τους, γιατί αυτοί βοηθάνε την ομάδα μαζί με την διοίκηση που έχει κάνει τεράστια προσπάθεια. Εάν είχαμε την δυνατότητα να αγοράζουμε παίκτες θα το κάναμε.  Παίρνουμε παίκτες καλούς που θα βοηθήσουν την ομάδα.

Για τον κεντρικό αμυντικό, κανείς δεν με ρώτησε αν θέλω μέσα στο παιχνίδι να αλλάξω ένα σχηματισμό, για παράδειγμα να παίξω με τρεις.

Επαναλαμβάνω ότι δεν αναφέρομαι σε ανθρώπους που είναι μέσα στην ομάδα, που έχουν ξεκινήσει κάτι που δεν μου αρέσει. Είναι εκτός ομάδας και τους γνωρίζω. Εγώ κοιτάζω το συμφέρον αυτής της ομάδας. Αγαπώ αυτήν την ομάδα και το έχω δείξει».

Απαντώντας για τα μεταγραφικά είπε: «Το ρόστερ έχει κλείσει. Ψάχναμε ένα παίκτη για βάθος στους στόπερ. Η ομάδα είναι καλή. Σήμερα δεν πήγαμε τόσο καλά, αλλά μπορεί και εγώ να φόρτωσα τους παίκτες όλη την εβδομάδα στην προπόνηση».

«Δεν ανησυχώ, το περίμενα»

Αναφορικά με την μέτρια εικόνα της ομάδας του ο Νίκος Παπαδόπουλος είπε ότι το περίμενε και ότι δεν ανησυχεί εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι στην πρεμιέρα θα είναι έτοιμη. Χαρακτηριστικά είπε:

«Στο τελευταίο μας φιλικό, στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δεν ήμασταν καλοί. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετά προβλήματα. Στο  τελευταίο 25λεπτο ανεβάσαμε το ρυθμό μας, είχαμε ένταση, κατοχή της μπάλας.

Σίγουρα κάποιους τους ανησύχησε αυτό που είδαν, αλλά επειδή εγώ ξέρω την ομάδα, ξέρω τι έχει κάνει σε όλα τα φιλικά, ίσως ήταν και κάτι που σήμερα ήθελα να γίνει. Δεν με προβληματίζει καθόλου. Θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα. Έχω κατασταλάξει ποιοι θα αγωνιστούν. Είμαστε σίγουροι ότι θα ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα».

Ο Άγγελος Οικονόμου εκ μέρους των παικτών τόνισε: «Άλλη μια νίκη για μας. Ήταν η τελευταία πρόβα, μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Είμαστε ευχαριστημένοι. Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν τραυματίστηκε κανείς. Έχουμε μια εβδομάδα, ώστε να προετοιμαστούμε 100%.  Εγώ είμαι σε καλή κατάσταση. Σιγά-σιγά βρίσκω και εγώ τους ρυθμούς μου. Θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει