Κ-19 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Ήττα από τον Αλμυρό

128

Τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στα φιλικά συνέχισε ο Αλμυρός. Η ομάδα του Γαζίου, μετά την Κ20 του ΟΦΗ, κέρδισε και την Κ19 του Εργοτέλη, με το «χορταστικό» 4-3 στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου «Νίκος Καζαντζάκης».

Οι νεαροί «κιτρινόμαυροι», αν και ηττήθηκαν από την έμπειρη ομάδα του Αλμυρού, έδειξαν καλά στοιχεία. Οι παίκτες του Δημήτρη Βολονάκη προηγήθηκαν με 3-0, με χατ-τρικ του «σεληνιασμένου» Ανδρέα Στρατήγη. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι, έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με δύο τέρματα του Παπαδάκη και ένα του Κομνηνού. Το τελικό 3-4 διαμόρφωσε ο Πέτρος Στρατήγης για τον Αλμυρό.

Κ19 ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Ψιμόπουλος, Λούσι, Πόποβιτς, Κόλα, Μαυροειδής, Καπουράνης, Κεφαλούκος, Κουτάντος, Κομνηνός, Χαϊντίνι, Παπαδάκης. Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Χαριτάκης, Ψαλιδάκης, Μπλουσάϊ, Σφακιανάκης, Θεοδωράκης, Κουτεντάκης, Βενεράκης, Σταυρακάκης

ΑΛΜΥΡΟΣ: Γεωργίου, Αποστολάκης, Πρικάκης, Κλάδος, Μανωλιτσάκης, Βελιβασάκης, Αγαπάκης, Απλαδάς Η., Στρατήγης Π., Στρατήγης Α., Καναβάκης. Χρησιμοποιήθηκαν και οι: Φασουλέτος, Κεφαλογιάννης, Ζερβός, Αγγελιδάκης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει