Ήττα με γκολ στην πρώτη φάση…

Ο ΓΙΟΥΧΤΑΣ ΕΧΑΣΕ 1-0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

96

Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας τους έδωσαν το απόγευμα του Σαββάτου στις Αρχάνες, Γιούχτας και ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, με τη χανιώτικη ομάδα να παίρνει τη νίκη με 1-0 στη ρεβάνς του 1-1  πριν από μια εβδομάδα στις Μουρνιές.

Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό, με τον Βαρδάκη να πραγματοποιεί σέντρα από αριστερά και τον Νικόλτση να χρίζεται σκόρερ με σουτ στη γωνία του Δημαράκη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει (0-1).

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 0-2 στο 30`, όμως το φάουλ του Πετράκου σταμάτησε στο δοκάρι του Δημαράκη. Στο β΄μέρος οι δύο προπονητές Μηνάς Πίτσος και Θανάσης Κολιτσιδάκης προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές για να φρεσκάρουν και την εντεκάδα τους, με τον ρυθμό να πέφτει και το 0-1 να παραμένει τελικά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ:  Δημαράκης (60 Κόλλιας), Κορτσινίδης (60’ Κασωτάκης), Ραπτάκης, Τζανής, Ρουμπάκης, Στρατάκης (60 Ζαχαράκης), Τσάτσος (70’ Πουλάκης), Μαυρομάτης (80’ Μανουσάκης), Ανωγειανάκης (70’ Σακλαμάκης), Ηλιόπουλος, Κουσίδης

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ: Πονηρός Παπατζίκος, Καρβουνιάρης, Παναγιωτόπουλος, Κυτράκης, Βαρδάκης (65’ Σοφούλης), Μαζιώτης (75’ Μαλανδράκης), Μποτωνάκης (85’ Ψαράκης), Πετράκος (63’ Λαμπάκης), Νικόλτσης (85’ Τριμίντζιος), Τσίτας (55’ Αργυρουδάκης).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει