Η Παγκρήτια Ένωση Μελβούρνης κοντά στους πυρόπληκτους

124

Σε φιλανθρωπική εκδήλωση που απέφερε $30.000 μετατράπηκε η βραδιά ταβέρνας που είχε προγραμματίσει καιρό τώρα η Παγκρήτια Ένωση Μελβούρνης για το Σάββατο 28 Ιουλίου σε αίθουσα του Κρητικού Χωριού.

« Μετά τις καταστροφικές φωτιές την περασμένη εβδομάδα κάποια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου πρότειναν να ακυρώσουμε την εκδήλωση ως ένδειξη σεβασμού προς τα θύματα των πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική. Τελικά, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε και να τη μετατρέψουμε σε εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα » μας είπε ο κ. Μιχάλης Καραμίτος, αντιπρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης – Αυστραλίας, εκφράζοντας την έκπληξή του, αλλά και τα θερμά του ευχαριστήρια στις επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του Δ. Συμβουλίου.

Εν τω μεταξύ, ο κ. Καραμίτος μάς πληροφόρησε ότι τα χρήματα θα κατατεθούν σε τραπεζικό λογαριασμό έως ότου αποφασιστεί  από την οργανωμένη παροικία πού θα δοθούν.

Για την εκδήλωση αρχικά υπήρχαν εκτιμήσεις ότι θα απέφερε $10.000, αλλά το ποσό που συγκεντρώθηκε έφτασε τις $30.000, όπως προαναφέραμε, ενώ συμμετείχαν μόλις 150 άτομα, γεγονός που δείχνει και τη μεγάλη γενναιοδωρία.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει