Θέλει να δείξει τα… δόντια του ο Εργοτέλης

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ “ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ” Ο ΝΙΚΙ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ

143

Με στόχο να δείξει τα… δόντια  του ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει  σήμερα στις 7μμ τον ΟΦΗ στο Γεντι Κουλέ.
Το σημερινό είναι το 4ο φιλικό για τους “κιτρινόμαυρους” και το πιο δυνατό μιας και τα τρία πρώτα ήταν με ομάδες Γ’ Εθνικής. Σήμερα ο Εργοτέλης έχει μπροστά του ένα αντίπαλο Σούπερ Λίγκ ο οποίος σε μια εβδομάδα μπαίνει στο πρωτάθλημα. Στον Εργοτέλη βλέπουν την σημερινή φιλική αναμέτρηση ως μια πρόκληση καθώς θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε ένας σαφώς πιο έτοιμο και πιο έμπειρο αντίπαλο.

Ο Νίκι Παπαβασιλείου,  που επιστρέφει ως αντίπαλος στο γήπεδο όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά ενώ διετέλεσε και προπονητής του ΟΦΗ,  έχει επισημάνει την χρησιμότητα αυτού του αγώνα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα για την ομάδα του αφού θα έχει την δυνατότητα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των παικτών του.

Μπορεί το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής να αργεί ακόμα ένα μήνα περίπου ωστόσο το σημερινό παιχνίδι, που είναι το πιο δυνατό από αυτά που έγιναν και αυτά που θα ακολουθήσουν, θα αποτελέσει μια καλή μονάδα μέτρησης των δυνατοτήτων του Εργοτέλη. Οι “κιτρινόμαυροι θέλουν και σήμερα να βγάλουν τα στοιχεία που έχουν δείξει μέχρι σήμερα και να αποτελέσουν έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο για τον ΟΦΗ.

Εκτός αυτού ο Κύπριος τεχνικός του Εργοτέλη αναμένεται να παρουσιάσει τα πλάνα που έχει στο μυαλό του για το πρωτάθλημα, έστω κι αν του λείπουν κάποιοι ποδοσφαιριστές όπως ο Κουάτενγκ και ο Ιατρούδης που λόγω τραυματισμού δεν θα αγωνιστούν.

Λίγο-πολύ ο Παπαβασιλείου έχει φανερώσει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα, που θα έχει και περσινά υλικά αλλά και νέα. Τερματοφύλακας θα είναι ένας εκ των Κατσιμήτρου, Καλογεράκη, στην άμυνα δεξιά την θέση διεκδικούν Βουτσάς, Λαμπάκης, αριστερά ο Γιακούμπου και  στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Μπάτζιος, Οικονόμου.

Σε ρόλο αμυντικού χαφ θα είναι ο Μπρους, που πάει πολύ καλά μέχρι τώρα, και πιο μπροστά του οι Τσέλιος, Μπουρσέλης, ενώ στην επίθεση οι δυο θέσεις είναι των Έφορντ, Καπνίδη και η τρίτη μετά την απουσία του Κουάτενγκ θα καλυφθεί πιθανότατα από τον Σταθόπουλο.

Με ενδιαφέρον περιμένει το σημερινό παιχνίδι και ο κόσμος του Εργοτέλη που ξέρει ότι έχει μεγάλη σημασία για την ομάδα του να δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Οι φίλαθλοι του Εργοτέλη μπορούν να παρακολουθήσουν το φιλικό από την θύρα 6 (γενική είσοδος 10 ευρώ).

Άφαντος ο Κάιπερς

Απών εξακολουθεί να είναι ο Ούγκο Κάιπερς και μάλιστα αδικαιολογήτως κατά την διοίκηση του Εργοτέλη αφού είχε ενημερώσει ότι θα επιστρέψει στις 15 Αυγούστου.

Ο Βέλγος παραμένει άφαντος και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποιο θα είναι το μέλλον του. Δημοσιεύματα έκαναν λόγο χθες ότι υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό και από την Κύπρο αλλά στον Εργοτέλη, έλεγαν ότι δεν υπάρχει θέμα.

Αυτή την στιγμή ο παίκτης ανήκει στον Εργοτέλη αφού δεν έχει υπογράψει στην ΑΕΚ αλλά η Ένωση έχει πληρώσει για την μεταγραφή, οπότε έχει λόγο για το μέλλον του ποδοσφαιριστή και μόνο αν αυτή συναινέσει μπορεί ο παίκτης κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις να πάρει μεταγραφή για το εξωτερικό.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει