Στη Νεάπολη σήμερα ο ΠΟΑ

“ΝΑΥΑΓΗΣΕ” ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΜΕΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ

140

Το 4ο στη σειρά φιλικό του παιχνίδι δίνει σήμερα ο ΠΟΑ ο οποίος αγωνίζεται στην Νεάπολη με την ομώνυμη ομάδα.

Οι “πράσινοι” θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια ομάδα με την οποία θα είναι αντίπαλοι στο πρωτάθλημα και στην οποία αγωνίζονται και πρώην παίκτες του όπως ο Τριανταφύλλου και ο Ανυφαντάκης.

Στα τρία προηγούμενα φιλικά ο ΠΟΑ μετράει μία νίκη με τον ΟΦΙ στην Ιεράπετρα και δυο ήττες με Κ-20 του ΟΦΗ και τον Πόρο όλα τα παιχνίδια με το ίδιο σκορ. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που πηγαίνει στο Λασίθι και θέλει να παρουσιάσει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Στο σημερινό φιλικό ο ΠΟΑ επρόκειτο να δοκιμάσει και ένα Γάλλο χαφ αλλά τελικά ο παίκτης δεν θα έρθει στο Ηράκλειο καθώς οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό.

Η ομάδα του Ατσαλένιου εξακολουθεί πάντως να ψάχνει ένα μέσο και ένα επιθετικό και εξετάζει διάφορες περιπτώσεις Ελλήνων αλλά και ξένων που της έχουν προταθεί. Ο ΠΟΑ είχε εξάλλου επαφή με τον Μυλωνά που έφυγε από τον Ηρόδοτο αλλά ο παίκτης θα επιστρέψει στα Μάλια.

Στις κληρώσεις των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ έδωσε το παρών αντιπροσωπεία του ΠΟΑ και συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος του και πρόεδρος του Ερμή, Γιώργος Λέλεκας, ο νέος πρόεδρος του Κεραυνού, Αντώνης Παπαδάκης και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ΠΟΑ Γιώργος Λυπάκης.

Η διοίκηση της ομάδας εύχεται στους συλλόγους -και φυσικά στον Κεραυνό και τον Ερμή- καλή ποδοσφαιρική χρονιά και συγχαίρει το ΔΣ της ΕΠΣΗ και τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Αυγενικής για την άρτια, σε όλα τα επίπεδα, οργάνωση.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει