επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

203

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό Σαββατοκύριακο! Για πολλούς είναι το τελευταίο… των μίνι διακοπών τους, για άλλους- τους λιγότερους – έχει ακόμη. Η αλήθεια είναι ότι για όσους δεν έφυγαν καθόλου, έχει πίσω καλοκαίρι!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι από… Δευτέρα θα υπάρξει εσωστρέφεια και από Σεπτέμβριο η μελαγχολία. Έτσι γίνεται πάντα , ειδικά όταν συνοδεύεται από… φορολογία και ΕΝΦΙΑ!

ΕΙΧΕ πει βέβαια ο Κοσμάς ο Αιτωλός: Θα σας επιβάλουν μεγάλο και δυσβάστακτο φόρο, αλλά δεν θα προφθάσουν! Αλλά και να μην προφτάσουν αυτοί, θα έρθουν άλλοι!

ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ με εκλογικά; Θα κάνει τελικά εκλογές ο Τσίπρας; Πολύ θα ήθελε, διότι ξέρει ότι το 2019 θα είναι μια διαφορετική χρονιά, μια κακή χρονιά και για την χώρα και για τον ίδιο. Θα έρθουν μεζεμένοι λογαριασμοί. Εθνικοί, οικονομικοί, κοινωνικοί. Γιατί να τους χρεωθεί εκείνος;

ΤΑ ΞΕΡΕΙ όλα αυτά, όπως ξέρει και το ότι έχει αρχίσει η προσωπική του αποδόμηση. Δείτε ακόμη και το χαρμόσυνο της απελευθέρωσης των Ελλήνων στρατιωτικών, πως η υποδοχή και οι παράτες γύρισαν… μπούμερανγκ.

(ΚΙ ΑΣ έλεγαν κι εδώ ότι ήξεραν… Τίποτα δεν ήξεραν για την απελευθέρωση… Την τελευταία στιγμή το έμαθαν. Και… πιο τελευταίος ο Κουβέλης!)

ΑΚΟΜΗ κι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να απέχουν τα στελέχη του από τον ΣΚΑΪ ελάχιστοι θα πίστεψαν τη δικαιολογία που επικαλέστηκε. Και δεν πέρασαν ούτε δέκα μέρες και το επίμαχο ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε: αντικαταστάθηκαν τόσο ο αρχηγός της Πυροσβεστικής όσο και της Αστυνομίας. Δυστυχώς γι’ αυτόν, ο κόσμος δεν τρώει πια τόσο σανό.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ όλα αυτά; Πως αν βρει ευκαιρία ο Αλέξης, θα τις κάνει τις εκλογές μήπως και σώσει τίποτα…

ΔΕΝ ΞΕΡΩ γιατί ψάχνει τον Αλέξη η ΝΔ… Έχει κι αυτή ένα άγχος. Αλλά κανένας δεν θα μάθει πού παραθερίζει ο Αλέξης. Κανένας!

ΕΧΟΥΝ πλάκα και τα καρντάσια οι Τούρκοι που… ποδοπατούν τα i-phone, σε μια προσπάθεια να εκδικηθούν την Αμερική! Στείλτε τα εδώ να τα εξαντλήσουμε εμείς, βρε παιδιά!

ΤΙ ΜΑΣ έλειπε για να συμπληρώσουμε το… καρέ της επιτυχίας; Ότι θα πάρουμε πίσω από τη Γερμανία πρόσφυγες! Μεγάλες επιτυχίες.

ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία και ο Ρουβίκωνας χθες. Σειρά της… Αυστρίας να νιώσει την… εισβολή του. Ξέφραγο αμπέλι η χώρα.

ΑΛΗΘΕΙΑ δεν βλέπουν όλοι αυτή τη φούσκα που δημιουργείται με το AirBNB; Που ο καθένας έχει βάλει το σπίτι του και το έχει μετατρέψει σε ξενοδοχείο; Χωρίς… φόρους (νόμιζε) έτσι σαν ξέφραγο αμπέλι όλοι;

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ απώλεια των ημερών. Αυτή της Αρίθα Φράνκλιν. Μιας μεγάλης κυρίας της σόουλ. Μια μεγάλη προσευχή για εκείνη που η μουσική και τα τραγούδια της μένουν για πάντα…

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει