Φέρνει για δοκιμή Γάλλο μέσο ο ΠΟΑ

ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ

111

Γάλλο μέσο τον οποίο θα δοκιμάσει στην φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου στην Νεάπολη φέρνει ο ΠΟΑ ενώ κοιτάζει και για σέντερ φορ.

Οι πράσινοι που αναζητούν ένα παίκτη που να κάνει την διαφορά στην μεσαία γραμμή  έχουν συλλέξει πληροφορίες για τον Γάλλο ο οποίος αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά και έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα και θέλουν να τον δουν από κοντά πριν αποφασίσουν.

Ο παίκτης αυτός που έχει καταγωγή από την Μασσαλία και  έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και στην Α` Εθνική θα έρθει στο Ηράκλειο για να αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό του ΠΟΑ στο Λασίθι  κι αν ικανοποιήσει, τότε η περίπτωση του θα προχωρήσει.

Στο Ατσαλένιο αναζητούν και ένα φορ περιοχής και έχουν τσεκάρει τρεις περιπτώσεις παικτών, δύο Ελλήνων και ενός ξένου, τις οποίες εξετάζουν για να καταλήξουν σε αυτή που θα είναι η καλύτερη για την ομάδα.

Το φιλικό με την Νεάπολη (Σάββατο, 6.30μμ) θα είναι ένα καλό τεστ πέρα από την δοκιμή του Γάλλου και για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας η οποία προέρχεται από δυο σερί ήττες που έχουν φέρει ένα προβληματισμό. Το ματς αυτό θα έχει χρώμα πρωταθλήματος αλλά και ιδιαιτερότητες καθώς απέναντι στον ΠΟΑ θα βρεθούν παίκτες που φόρεσαν την φανέλα του όπως οι Τριανταφύλλου, Ανυφαντάκης.

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΠΟΑ με ανακοίνωση της ενημερώνει τους γονείς και τους αθλητές του συλλόγου ότι οι προπονήσεις αρχίζουν στο γήπεδο της ομάδας στο Ατσαλένιο την Δευτέρα 20 Αυγούστου στις 4.30μμ.

Πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται καθημερινά στο γήπεδο από τις 4μμ-7μμ από τον υπεύθυνο της Ακαδημίας Σωτήρη Συνάνη (τηλ: 6937431253, τηλ γηπέδου: 2810/230787).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει