ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ: Άφησε δύο παιδιά και απέραντη θλίψη

ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 37ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ: Σταμάτησε η καρδιά της και το χαμόγελο των φίλων της

1.909

ξαφνικός θάνατος από καρδιακή ανακοπή της 37χρονης Tamara Aid ΠαυλίδηΘλίψη σε όλους όσοι τη γνώρισαν έχει σκορπίσει ο ξαφνικός θάνατος από καρδιακή ανακοπή της 37χρονης Tamara Aid Παυλίδη που “ήταν η προσωποποίηση της ζωής και του αγώνα” όπως αναφέρουν οι φίλοι της.

Ήταν παντρεμένη με τον Παύλο Παυλίδη με τον οποίο είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, 10 και 12 ετών, και εργαζόταν μαζί με τον σύζυγό της στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας και Έρευνας.

Η άτυχη γυναίκα αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε χθες τα ξημερώματα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, ωστόσο οι γιατροί δεν τα κατάφεραν να την βοηθήσουν να επανέλθει.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες γνωστών της, είχε παρουσιάσει κάποιες ενοχλήσεις τις προηγούμενες ημέρες τις οποίες δεν σπουδαιολόγησε.

Η Tamara Aid Παυλίδη, η οποία ζούσε μόνιμα με την οικογένειά της στις Μοίρες, αγαπούσε ιδιαίτερα τα ζώα και έκανε ό,τι μπορούσε για να τους προσφέρει ανακούφιση.

Η ομάδα Δια-SOS-τε τη Μεσσαρά την αποχαιρέτησε στη σελίδα της στο facebook με τα πιο συγκινητικά λόγια: “Καλό ταξίδι, αγαπημένη Tamara Aid Παυλίδη!

Tamara Aid Παυλίδη: Αγαπούσε τα ζώα και έκανε ό,τι μπορούσε για να τα βοηθήσει
Αγαπούσε τα ζώα και έκανε ό,τι μπορούσε για να τα βοηθήσει

Έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή η αγωνίστρια, επιστήμονας και γνωστή για τα φιλοζωικά της αισθήματα Tamara Aid Paulidis από τις Μοίρες.

Η 37χρονη Ταμάρα ήταν παντρεμένη με τον Παύλο Παυλίδη, μητέρα δύο παιδιών (10χρονο αγόρι, 12χρονο κορίτσι) επιστήμονας, μαζί με τον άνδρα της, του ΙΤΕ και έμεναν μόνιμα στις Μοίρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια είχε νιώσει κάποιες μικρές ενοχλήσεις πριν από δύο ημέρες ωστόσο όπως όλοι μας το προσπέρασε πιστεύοντας ότι θα περάσει.

Η θλίψη και ο πόνος είναι μεγάλος για την αγαπητή μας Ταμάρα… που ήταν η προσωποποίηση της ζωής και του αγώνα!

Ο Θεός να δίνει δύναμη στην οικογένειά της…

Συλλυπητήρια στον Παύλο και σε όλη την οικογένεια”.

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει