Ξανά στο γήπεδο ο Ηρόδοτος και το Σάββατο με Παλαιόχωρα

Ο ΚΟΡΝΑΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ Κ19 - ΚΑΙ Ο ΚΟΝΕ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ

114
O Λευτέρης Κορνάρος

Μετά το διήμερο ρεπό για να ξεκουραστούν από την επιστροφή στα Τρία-Πέντε Πηγάδια, οι παίκτες του Ηροδότου επιστρέφουν από σήμερα στις προπονήσεις μπαίνοντας ουσιαστικά στο 3ο  και τελικό στάδιο της προετοιμασίας.

Πλέον σε αυτό το στάδιο τα φιλικά θα είναι περισσότερα και ξεκινούν από το Σάββατο 18 Αυγούστου στις 6 μ.μ. στη Νέα Αλικαρνασσό κόντρα στην Παλαιόχωρα.

Παράλληλα, ο Ηρόδοτος συνεχίζει τη μεταγραφική του αναζήτηση για δυο τουλάχιστον επιθετικούς με τους Στεργίδη, Σταματή και Ιμπραίμα Κονέ (πρώην παίκτης της Αναγέννησης Καρδίτσας) να βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Παπαματθαιάκη.

Κορνάρος στην Κ-19

Στο πρόσωπο του Λευτέρη Κορνάρου (είχε γράψει σχετικά η “Π”) βρήκε ο Ηρόδοτος τον άνθρωπο που θα καθοδηγήσει την ομάδα Νέων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού ανακοίνωσε την πρόσληψη του 35χρονου τεχνικού ο οποίος αναλαμβάνει και το πόστο του τεχνικού διευθυντή των τμημάτων υποδομής.

O Κορνάρος είναι 35 ετών, κατάγεται από το Ρέθυμνο, έχει πρόσφατα απoφοιτήσει από τη σχολή UEFA A και στο παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής στις εξής ομάδες: Τάλως Γαράζου 2009-12 (ακαδημίες ΕΠΣ Ρεθύμνου), Ερμή Ζωνιανών 2012-14 (ακαδημίες και αντρικό επίπεδο Δ’ & Γ Εθνική) και σε Ένωση Ατσιποπούλου-Πρινέ 2014-18 (τεχνικός διευθυντής ακαδημίας Δίκτυο ΑΕΚ-ΕΑΠ και προπονητής αντρικού τμήματος Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου).

Με ανακοίνωση του ο Ηρόδοτος ευχαρίστησε το ξενοδοχείο ‘’Hotel Alexandros’’ για τη φιλοξενία κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει