ΕΠΣΗ: Μέρα κληρώσεων και βραβεύσεων στην Αυγενική

397

Στην Αυγενική χτυπάει σήμερα η καρδιά του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, με τις κληρώσεις των τοπικών πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου που θα ξεκινήσουν στις 7.30μ.μ., στην πλατεία του χωριού.

Οικοδεσπότες είναι το σωματείο της Παλιανής 2008 και ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος που υπόσχονται την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στους εκπροσώπους των σωματείων και τους παράγοντες που θα δώσουν το “παρών”.

Σε ό,τι αφορά το διαδικαστικό μέρος, η μοναδική κατηγορία που δεν θα «κληρωθεί» σήμερα είναι η Γ’ ΕΠΣΗ καθώς υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες, με κύρια την έγκριση ή όχι της συμμετοχής του Αετού Ανωγείων.

Να θυμίσουμε ότι η έναρξη της Α1 και της Α2 ΕΠΣΗ έχει προγραμματιστεί για τις 8-9 Σεπτεμβρίου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα υπάρξουν αρκετές βραβεύσεις από τους διοργανωτές, σε πρόσωπα του ποδοσφαίρου για την προσφορά τους στον αθλητισμό και την κοινωνία γενικότερα. Το σωματείο της Παλιανής 2008 θα τιμήσει:

1) Την Ασπίδα Βενεράτου και την πλακέτα θα την παραλάβει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Στέλιος Ξενάκης.

2) Τον Α.Σ. Αυγενικής και την πλακέτα θα παραλάβει ο άνθρωπος που ίδρυσε την πρώτη ομάδα και την Ακαδημία, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και παράγοντας, Δημήτρης Μπαλασάκης.

3) Τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Χαράλαμπο Χελιδόνη που αγωνίστηκε και στα δύο σωματεία την Ασπίδα Βενεράτου και τον Α.Σ. Αυγενικής, τα οποία συγχωνεύτηκαν για τη δημιουργία του Α.Σ. Παλιανή 2008.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αυγενικής θα τιμήσει τον ομοσπονδιακό προπονητή ποδηλασίας Γιώργο Βαρβεράκη, ο οποίος κατάγεται από την Αυγενική και υπήρξε παλιός ποδοσφαιριστής του σωματείου.

Το Τοπικό Συμβούλιο Αυγενικής θα τιμήσει τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΟΦΗ Μανόλη Μπολάκη ο οποίος κατάγεται από την Αυγενική, όπως και τον προπονητή και παλιό ποδοσφαιριστή Αντώνη Λεκάκη, ο οποίος επίσης είναι γέννημα-θρέμμα του χωριού.

Η ΕΠΣΗ τέλος θα τιμήσει:

1.Τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και πρόεδρο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, Γιώργο Σφακιανάκη.

2.Τον διαιτητή Γιάννη Δασκαλάκη

3.Τον παράγοντα της Γόρτυνας Βαγγέλη Γαρεφαλάκη

4.Τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ηροδότου Νίκο Κεφαλούκο

Το Κύπελλο Ήθους, τέλος, για την περίοδο 2017-18 θα απονεμηθεί από την ΕΠΣΗ στο σωματείο Α.Σ. Παλιανή 2008.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει