Τεστ με τον ΟΦΙ πριν από τον… ΟΦΗ για Εργοτέλη

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 Μ.Μ. ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

147

Ενώ η σκέψη βρίσκεται στο φιλικό του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, ο Εργοτέλης θα παίξει σήμερα με τον ΟΦΙεράπετρας στις 6μμ στο Παγκρήτιο στο τρίτο φιλικό για την φετινή περίοδο.

Ο Νικι Παπαβασιλείου στις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι με την Επισκοπή στο Ρέθυμνο όπου η ομάδα του νίκησε με 2-0 στάθηκε στο ματς με τον ΟΦΗ και το πόσο σημαντικό τεστ θα είναι για την ομάδα του για τον βαθμό ετοιμότητας απέναντι σε ένα αντίπαλο που βρίσκεται λίγο πριν από την σέντρα του πρωταθλήματος.

Αυτό δείχνει πόσο πολύ υπολογίζουν στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο τον αγώνα του Σαββάτου και αυτό ενδεχομένως να επηρεάσει και τις αποφάσεις του Κύπριου τεχνικού για την σημερινή αναμέτρηση.

Δεν αποκλείεται κόντρα στον ΟΦΙ να δώσει χρόνο συμμετοχής κυρίως στους αναπληρωματικούς και το Σάββατο να παρατάξει την ομάδα που έχει στο μυαλό του για το πρωτάθλημα. Ίσως όμως και να μοιράσει ξανά τον χρόνο όπως έχει κάνει μέχρι τώρα στα δυο παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα του.

Συνολικά ο Εργοτέλης έχει κλείσει πέντε φιλικά μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, αφού σήμερα θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΙ στο Παγκρήτιο, το Σάββατο 18/8 τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, την Τετάρτη 22/8 τον Ηρόδοτο στην Νέα Αλικαρνασσό, το Σάββατο 25/8 την Παλαιόχωρα στο Παγκρήτιο και το Σάββατο 1/9 τον ΑΟΧ/Κισσαμικό στο Παγκρήτιο.

Δεδομένου πάντως ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει εκτός απροόπτου στις 23 Σεπτεμβρίου, είναι πολύ πιθανό ο Εργοτέλης να ψάξει και για ένα τουλάχιστον ή και δυο ακόμα φιλικά μέχρι την σέντρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει