ΠΟΑ: Κοντά σε Ιταλό φορ και σε Έλληνα μέσο

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ

137

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα των φιλικών επιταχύνουν τις κινήσεις για την μεταγραφική ενίσχυση του ΠΟΑ στις θέσεις όπου έχει κριθεί αναγκαία η απόκτηση ποδοσφαιριστών.

Στο Ατσαλένιο τις τελευταίες μέρες επικρατεί κινητικότητα και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα την οποία διανύουμε να υπάρχουν εξελίξεις ακόμα και αφίξεις των νέων παικτών. Ο ΠΟΑ αναζητά ένα σέντερ φορ με μεγαλύτερη εμπειρία από τον Στεφανόνι και ένα παίκτη για την μεσαία γραμμή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φορ θα είναι και αυτός Ιταλός χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ ο μέσος που θα αγωνίζεται κυρίως στην δεξιά πλευρά θα είναι Έλληνας εκτός Κρήτης.

Αν τελικά αποκτηθεί ο Ιταλός ο ΠΟΑ θα έχει τρεις στο έμψυχο δυναμικό του (υπάρχουν ήδη οι Στεφανόνι και Πισάνι) και μαζί με τον Βραζιλιάνο Καρλίτο θα αποτελούν την τετράδα των ξένων. Στο Ατσαλένιο θέλουν να τελειώνουν με τις μεταγραφές ώστε να μπορέσει και ο Μανόλης Σκύβαλος να αρχίσει το μοντάρισμα της ομάδας.

Μέχρι τώρα και λόγω κάποιων προβλημάτων με τραυματισμούς ο νέος τεχνικός του ΠΟΑ δεν είχε την δυνατότητα να παρατάξει συνεχόμενα δυο φορές το ίδιο σχήμα. Εφόσον ολοκληρωθούν αυτή την εβδομάδα οι μεταγραφές θα μπορέσει από τα επόμενα φιλικά το ερχόμενο Σάββατο με την Νεάπολη και το μεθεπόμενο με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό να ξεκινήσει το μοντάρισμα της ενδεκάδας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει