Κορυφαίος προορισμός η Κρήτη τον Δεκαπενταύγουστο για τους Έλληνες

3.043

Η έξοδος του Δεκαπενταύγουστου κορυφώνεται με γεμάτα πλοία και αεροπλάνα που έχουν προορισμό την Κρήτη, ενώ στα τουριστικά καταλύματα αυτές τις ημέρες δεν πέφτει ούτε καρφίτσα.

Η Κρήτη παραμένει στην κορυφή της κατάταξης του αγαπημένου προορισμού διακοπών των Ελλήνων για τον Δεκαπενταύγουστο, σύμφωνα με τα στοιχεία της μηχανής αναζήτησης Skyscanner.

Όπως αναφέρει το newmoney, η εταιρεία παρέχει στοιχεία και για τα ταξίδια των Ελλήνων φέτος την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου, οπότε κορυφώνεται η ζήτηση για το ελληνικό καλοκαίρι: η Κρήτη, για μια ακόμα χρονιά, παραμένει στην κορυφή της κατάταξης για τους Ελληνες, πολύ περισσότερο δε από τη στιγμή που η προσφορά σε καταλύματα είναι σαφώς μεγαλύτερη σε σύγκριση με άλλα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου και επομένως απευθύνεται σε όλα τα πορτοφόλια.

Διακοπές Ελλήνων τον Δεκαπενταύγουστο
Η Κρήτη στην κορυφή των προτιμήσεων των Ελλήνων για τον Δεκαπενταύγουστο

Τα στοιχεία της Skyscanner αφορούν αναζητήσεις πτήσεων που έγιναν μέσα στο 2018 για πτήσεις μετ’ επιστροφής που αναχωρούν από Ελλάδα μέσα στο χρονικό διάστημα 11-15 Αυγούστου 2018 και ένα από τα βασικά συμπεράσματα είναι ότι φέτος οι Ελληνες αύξησαν σημαντικά τις αναζητήσεις τους για πόλεις του εξωτερικού σε σχέση με προορισμούς εντός Ελλάδος λόγω της ανόδου των τιμών που έφερε σε πολλές περιπτώσεις, από τις αρχές του φετινού καλοκαιριού, η άνοδος της ζήτησης από τους ξένους τουρίστες εντός των τειχών.

Η Ρόδος, η οποία επίσης παρουσιάζει μεγάλη ποικιλία σε καταλύματα, αλλά και η Αθήνα συμπληρώνουν την τριάδα των πρώτων προορισμών των Ελλήνων στο εσωτερικό.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει