Γύρισε στον ΟΦΗ ο Πετράκης, πήρε Γουμενάκη το Δειλινό

ΤΟ «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ

114
Την τρίτη του θητεία στον ΟΦΗ θα κάνει ο Πετράκης

Μετά την απόφαση των ιθυνόντων του «Ηράκλειο» να μην δηλωθεί η ομάδα στη Β’ Εθνική μπάσκετ, ήταν φυσικό επακόλουθο οι εναπομείναντες αθλητές του να αποτελέσουν μεταγραφικούς στόχους του ΟΦΗ και του Δειλινού, των μοναδικών σωματείων δηλαδή που θα εκπροσωπήσουν την πόλη μας στις Εθνικές κατηγορίες (Γ’ Εθνική) τη νέα σεζόν.

Έτσι λοιπόν χθες, ο ΟΦΗ επισημοποίησε την επανασύνδεσή του με τον Αλέξη Πετράκη ενώ οι “πράσινοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του νεαρού Γιάννη Γουμενάκη.

Για τον 31χρονο Πετράκη, αυτή θα είναι η τρίτη του θητεία με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο Ηρακλειώτης γκαρντ ξεκίνησε το μπάσκετ στον ΟΦΗ, όπου παρέμεινε μέχρι το 2004 αγωνιζόμενος με την ομάδα στη Γ’ Εθνική.

Συνέχισε το 2004-05 στην Α2 με τη συνένωση ΟΦΗ / Ηράκλειο και μετά αγωνίστηκε στο «Ηράκλειο» (Β’), στον Δούκα (Α2 και Β’ Εθνική), στη Νήαρ Ηστ (Α2), ξανά στο «Ηράκλειο» (Γ’ και Β’ Εθνική), στον ΟΦΗ (Α2 ), πίσω στο «Ηράκλειο» (Β΄), στον Εργοτέλη (Β’) και μέχρι πέρσι στο «Ηράκλειο».

Δεν αποκλείεται το ίδιο δρομολόγιο με τον Πετράκη να κάνει και ο Γιάννης Λιανός που απασχολεί έντονα την ομάδα του Βασίλη Ράλλη.

Το Δειλινό, από την πλευρά του, συνεχίζει να επενδύει σε ταλέντα.

Έτσι, ανακοίνωσε την απόκτηση του Γουμενάκη με ελεύθερη μεταγραφή από το «Ηράκλειο».

Ο 21χρονος γκαρντ, με θητεία στα τμήματα υποδομών του Δειλινού και του Εργοτέλη, αποκόμισε πέρσι εμπειρίες με τη φανέλα του «Ηράκλειο» στη Β’ Εθνική και ο Γιώργος Γωνιωτάκης αποφάσισε να του εμπιστευθεί μία θέση στην περιφέρεια της ομάδας του.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει