Τέλος τρεις προπονητές από τον μπασκετικό Ηρόδοτο

ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ, ΔΕΔΕΛΕΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΕΤΕΙΝΟΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ • «ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ» ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΤΟ «ΗΡΑΚΛΕΙΟ»

173

Την απόφασή της να διακόψει τη συνεργασία της με τους προπονητές Μάνο Σηφομιχελάκη, Μαρία Δεδελετάκη και Γιάννη Πετεινό ανακοίνωσε η νέα διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του Ηροδότου, ευχαριστώντας τους για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν

Αντίθετα ανανεώθηκε η συνεργασία με τη Μαρία Γιαλούση και τους Γιάννη Λαδουκάκη, Γιάννη Ροδουσάκη, ενώ επανήλθε στο τιμ, μετά από ένα χρόνο, ο Βασίλης Τσαγκαράκης. Νέο μέλος είναι η πρώην προπονήτρια του Ανδρογέα Νατάσα Μάλλου.

Σε ό,τι αφορά τον προπονητή που θα αναλάβει τις τύχες του ανδρικού τμήματος, η διοίκηση του Ηροδότου βρίσκεται σε συζητήσεις με έναν έμπειρο τεχνικό εκτός Κρήτης, ο οποίος θα διδάξει φέτος στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

 

Ο απολογισμός  του «Ηράκλειο»

Με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, η διοίκηση του «Ηράκλειο» ΟΑΑ κάνει τον καθιερωμένο απολογισμό της, ευχαριστώντας τους συνεργάτες της σε κάθε πόστο. Μάλιστα επισημαίνει ότι η επόμενη σεζόν θα είναι περισσότερο επιτυχημένη, παρά την ηχηρή απουσία της πρώτης ομάδας από τις εθνικές κατηγορίες, την οποία επέλεξαν οι παράγοντές του. Στην ανακοίνωσή του, ο σύλλογος αναφέρει:

«Το «Ηράκλειο» ευχαριστεί τους προπονητές, τους εφόρους και τους γονείς για την άριστη συνεργασία τους σε όλα τα επίπεδα κατά την περσινή περίοδο που κατά γενική ομολογία ήταν μια αρκετά επιτυχημένη, τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά.

Πρέπει να τονιστεί ότι οι ομάδες Παίδων και Εφήβων του Ομίλου μας, κατέκτησαν το Παγκρήτιο πρωτάθλημα, ήλθαν πρώτες (αήττητες) στο Πρωτάθλημα Νήσων και στη συνέχεια συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και Εφήβων, όπου συμμετείχαν οι έξι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Επίσης συγχαίρει όλους τους αθλητές του Ομίλου για την πρόοδό τους, αλλά και για τις ικανοποιητικές αγωνιστικές και σχολικές τους επιτυχίες.

Συγχαίρουμε τους αθλητές μας Κίτσο Κώστα, Γεωργόπουλο Μιχάλη, Κυπριωτάκη Γιάννη, Βιδάκη Δημήτρη, Βολιτάκη Δημήτρη, Μαραγκουδάκη Γρηγόρη, για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο.

Όπως είναι ήδη γνωστό, το Δ.Σ. του «Ηράκλειο» Ο.Α.Α. μετά από διεξοδική εξέταση όλων των παραμέτρων, αποφάσισε ομόφωνα, η Ανδρική ομάδα του Συλλόγου, να συμμετάσχει στο Παγκρήτιο πρωτάθλημα ανδρών για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2018- 2019. Γενική πεποίθηση είναι, ότι η επόμενη περίοδος θα είναι περισσότερο επιτυχημένη, έτσι ώστε το Αθλητικό Σχολείο που έχει  δημιουργηθεί, να εξακολουθήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην νεολαία του Ηρακλείου, τόσο σε αθλητικό  όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, γεγονός που αποτελεί την βασική αρχή του ιστορικού συλλόγου».

Οι προπονήσεις για τη νέα περίοδο, θα ξεκινήσουν στις 20 Αυγούστου (Άνδρες-Έφηβοι-Παίδες-Παμπαίδες) στις 27 του μήνα (Μίνι-Προμίνι-Ακαδημίες – Κορίτσια).

Ακόμα δύο ανανεώσεις ανακοίνωσε η επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ. Ο λόγος για τον έμπειρο σέντερ Κώστα Πάλλη και τον Ηρακλειώτη γκαρντ Χρήστο Καρλάφτη.

Στην Κόρινθο (Β’ Εθνική) θα συνεχίσει την καριέρα του ο 21χρονος Ηρακλειώτης γκαρντ  Ηλίας Θεοδωρίδης, ο οποίος ήταν μέλος του Ρεθύμνου τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν μπόρεσε να αποκτήσει ουσιαστικό ρόλο στην Α1.

Την 11η θέση κατέλαβε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων Β’ κατηγορίας, η Εθνική μας ομάδα. Χθες κέρδισε με 62-55 το Λουξεμβούργο (18π. η Κριμήλη).

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει