ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ: Στους πυρόπληκτους τα έσοδα από τη “βραδιά της ταβέρνας”

200

Σε φιλανθρωπική εκδήλωση που απέφερε $30.000 μετατράπηκε η “βραδιά ταβέρνας” που είχε προγραμματίσει καιρό τώρα η Παγκρήτια Ένωση Μελβούρνης για το Σάββατο 28 Ιουλίου σε αίθουσα του Κρητικού Χωριού.

«Μετά τις καταστροφικές φωτιές κάποια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου πρότειναν να ακυρώσουμε την εκδήλωση ως ένδειξη σεβασμού προς τα θύματα των πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική.

Τελικά, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε και να τη μετατρέψουμε σε εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα» μας είπε ο κ. Μιχάλης Καραμίτος, αντιπρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης – Αυστραλίας, εκφράζοντας την έκπληξή του αλλά και τα θερμά του ευχαριστήρια στις επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του Δ. Συμβουλίου.

Εν τω μεταξύ, ο κ. Καραμίτος πληροφόρησε ότι τα χρήματα θα κατατεθούν σε τραπεζικό λογαριασμό έως ότου αποφασιστεί  από την οργανωμένη παροικία πού θα δοθούν.

Στην εκδήλωση που αρχικά υπήρχαν εκτιμήσεις ότι θα απέφερε $10.000, αλλά το ποσό που συγκεντρώθηκε έφτασε τις $30.000 όπως προαναφέραμε,  συμμετείχαν μόλις 150 άτομα, γεγονός που δείχνει και τη γενναιοδωρία τους.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει