ΤΟΠΙΚΟ

123

Α1

Πολύ κοντά στην απόκτηση του έμπειρου αριστερού μπακ Κώστα Πρωτογεράκη,  ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Ερμή Ζωνιανών, βρίσκεται ο ΠΑΝΟΜ. Τα τυπικά εξάλλου απομένουν για την επιστροφή του Ντούριτς, με τις δύο αυτές κινήσεις να ανεβάζουν την στάθμη της ποιότητας των Κυπελλούχων Ηρακλείου.

Πολύ δυνατό είναι το πρώτο τεστ του Πόρου που θα αντιμετωπίσει σήμερα (6.30μμ) στο Ατσαλένιο, τον ΠΟΑ.               Ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, με τη διοίκηση των εξαιρετικά ενισχυμένων νεοφώτιστων στην Α1, να καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών. Ελεύθερος έμεινε εξάλλου από τον Πόρο, ο 25χρονος πλάγιος μπακ Δημήτρης Ρουμελιώτης.

Παρελθόν πριν καν γίνει παρόν για την ΑΕΚ, είναι ο Άρης Μαραγκάκης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ζήτησε για επαγγελματικούς λόγους, να μην ισχύσει η συμφωνία που σύναψε στην αρχή του καλοκαιριού, με την ομάδα του Κατσαμπά. Σήμερα εξάλλου, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον Κρουσώνα, στο πρώτο της φιλικό.

Α2

Το πρώτο του φιλικό θα δώσει σήμερα (6μμ) ο Μαραθώνας που θα υποδεχθεί τον Ανθεστίωνα στο γήπεδο των Καλεσών.

Β’

Αύριο το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του Μοχού, στο γήπεδο της ομάδας. Μάλιστα η διοίκηση γνωστοποίησε και τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα στην περίοδο της προετοιμασίας, αρχής γενομένης από αυτό με τον Δωριέα στις 29/8.

Παίκτης του ΕΓΟΗ θα παραμείνει ο Γιώργος Κουγιουμιτζάκης, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του σωματείου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει