Θωρακίζει την άμυνα με Πολυζά ο ΠΟΑ

ΦΙΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΡΟ ΣΤΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ

100

Σε μια μεταγραφή για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής προχωράει ο ΠΟΑ. Οι Πράσινοι του Ατσαλένιου έχουν συμφωνήσει με τον Βαγγέλη Πολυζά, ο οποίος θα αποτελέσει την 7η μεταγραφή μετά τους Πισάνι, Στεφανόνι, Κερμενίδη, Καρλίτο, Καραγκιοζίδη, Νηστικάκη. ​​​

Η διοίκηση του ΠΟΑ και συγκεκριμένα η επιτροπή μεταγραφών ήρθε σε επαφή με τον 22χρονο  ποδοσφαιριστή και έδωσαν τα χέρια για συνεργασία ενός χρόνου.

Ο κεντρικός αμυντικός από την Θεσσαλονίκη που έχει γεννηθεί στις 27 Δεκεμβρίου 1995 ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Άρη έπαιξε στην Καλαμαριά και στον Αχιλλέα Τριανδρίας και πέρυσι αγωνιζόταν στον ΑΟ Καρδίας  στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και αναμένεται, να βοηθήσει την ομάδα του Μανόλη  Σκύβαλου στην προσπάθεια της στο νέο πρωτάθλημα. Ο Πολυζάς προπονείται ήδη με τον ΠΟΑ και σήμερα θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση κόντρα στον Πόρο.

Η μεταγραφική ενίσχυση δεν θα σταματήσει στην απόκτηση του Πολυζά αφού στον ΠΟΑ θέλουν και ένα σέντερ φορ που να κάνει την διαφορά. Οι επαφές είναι σε εξέλιξη και τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο με τους ανθρώπους του ΠΟΑ πάντως να το ψάχνουν πολύ γιατί θέλουν να είναι σίγουροι για την επιλογή τους.

Κατά τα άλλα σε αγωνιστικό επίπεδο τα φιλικά συνεχίζονται με μια αλλαγή σε σχέση με το αρχικό πρόγραμμα καθώς την θέση του ΠΑΝΟΜ το φιλικό με τον οποίο ακυρώθηκε θα πάρει ο Πόρος. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σήμερα στις 6.30μ.μ. στο Ατσαλένιο.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει