ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΠΣΗ: Πληθώρα τιμητικών βραβεύσεων στην Αυγενική

162

Σειρά τιμητικών βραβεύσεων σε πρόσωπα του ποδοσφαίρου για την προσφορά τους στον αθλητισμό και την κοινωνία γενικότερα, προγραμματίζεται στην εκδήλωση για τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, την Πέμπτη 16 Αυγούστου στην Αυγενική. Οι βραβεύσεις θα γίνουν τόσο από την Ένωση, όσο και από τους τοπικούς φορείς της Αυγενικής.

Το τοπικό σωματείο της Παλιανής 2008, θα τιμήσει:

1) Την ομάδα της Ασπίδας Βενεράτου και την πλακέτα θα την παραλάβει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Στέλιος Ξενάκης.

2) Τον Α.Σ. Αυγενικής και την πλακέτα θα παραλάβει ο άνθρωπος που ίδρυσε την πρώτη ομάδα και την Ακαδημία, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και παράγοντας, Δημήτρης Μπαλασάκης.

3) Τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Χαράλαμπο Χελιδόνη που αγωνίστηκε και στα δύο σωματεία την Ασπίδα Βενεράτου και τον Α.Σ. Αυγενικής, τα οποία συγχωνεύτηκαν για τη δημιουργία του Α.Σ. Παλιανή 2008. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αυγενικής θα τιμήσει τον ομοσπονδιακό προπονητή ποδηλασίας Γιώργο Βαρβεράκη, ο οποίος κατάγεται από την Αυγενική και υπήρξε παλιός ποδοσφαιριστής του σωματείου.

Το Τοπικό Συμβούλιο Αυγενικής θα τιμήσει τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΟΦΗ Μανόλη Μπολάκη ο οποίος κατάγεται από την Αυγενική, όπως και τον προπονητή και παλιό ποδοσφαιριστή πολλών ομάδων του Ηρακλείου Αντώνη Λεκάκη, ο οποίος επίσης είναι γέννημα-θρέμμα του χωριού.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, θα τιμήσει:

1) Τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και πρόεδρο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, Γιώργο Σφακιανάκη.

2) Τον διαιτητή Γιάννη Δασκαλάκη

3) Τον παράγοντα της Γόρτυνας Βαγγέλη Γαρεφαλάκη

4) Τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ηροδότου Νίκο Κεφαλούκο.

Το Κύπελλο Ήθους τέλος, για την περίοδο 2017-18 θα απονεμηθεί από την ΕΠΣΗ στο σωματείο Α.Σ. Παλιανή 2008.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει