Βγήκαν τα διαρκείας για τον Ηρόδοτο

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ-ΕΚΠΛΗΞΗ

101

Ενώ ο Ηρόδοτος συνεχίζει την προετοιμασία του στα Τρία-Πέντε Πηγάδια της Νάουσας προετοιμάζεται και εκτός γηπέδων για τη νέα χρονιά που θα τον βρει στην Β’ Εθνική.

Χθες ανακοινώθηκε ότι είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Είναι μια κίνηση από την πλευρά της διοίκησης για να δώσει την δυνατότητα στον κόσμο να έρθει κοντά και να βοηθήσει αλλά και να μπουν χρήματα στο ταμείο σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή για το σωματείο.

Στην ανακοίνωση με σύνθημα Ηρόδοτε μου μαζί στην Β’ Εθνική τονίζονται τα εξής:

«Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της Αλικαρνασσού και του Ηρακλείου να συμβάλει με την αγορά του από νωρίς στην φετινή προσπάθεια στη Football League.

Η τιμή έχει καθοριστεί στα 100 ευρώ και 150 ευρώ, όπου περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα της Football League 2018/19.

 ο Ηρόδοτος συνεχίζει την προετοιμασία του στα Τρία-Πέντε Πηγάδια της Νάουσας
Από την προετοιμασία του Ηροδότου στα Τρία Πέντε Πηγάδια

HPOΔOTE MOY MAZI… ΣTH B’ EΘNIKH!».

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία στη Νάουσα ολοκληρώνεται την Κυριακή με το φιλικό απέναντι στον Εδεσσαϊκό και την Δευτέρα η αποστολή επιστρέφει στη βάση της για να συνεχίσει με το τρίτο στάδιο.

Παράλληλα αναμένονται εξελίξεις γύρω από τα διοικητικά αλλά και τα μεταγραφικά με τον Ηρόδοτο να ετοιμάζει σύμφωνα με πληροφορίες μια μεταγραφή-έκπληξη για την οποία πάντως οι “κυανόλευκοι” κινούνται με μυστικότητα, καθώς δεν είναι εύκολη υπόθεση.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει