Συνεχής συνεργασία ΕΣΔΑΚ-ΤΕΕ/ΤΑΚ

172

Συνάντηση εργασίας μεταξύ των διοικήσεων του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος / Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου, την Τρίτη.

Στην συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν από την πλευρά του ΤΕΕ/ΤΑΚ η πρόεδρος Ειρήνη Βρέντζου, ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Ρομπογιαννάκης, το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Κώστας Μπάκιντας και από τον Ε.Σ.Δ.Α.Κ., ο πρόεδρος Χάρης Μαμουλάκης και ο αντιπρόεδρος Παντελής Μουρτζανός, συζητήθηκαν αναπτυξιακά θέματα των μεγάλων υποδομών διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, διάφορα επικουρικά και μη έργα προς τις μεγάλες μονάδες, τρόποι ανάπτυξης μεθόδων διαλογής στην πηγή και ανάπτυξης μεθόδων κυκλικής οικονομίας, κ.α.

Έγινε επίσης συνάντηση με τους μηχανικούς – στελέχη του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. για θέματα της διαχείρισης των απορριμμάτων, καθώς και για ευρύτερα ζητήματα που τους απασχολούν, όπως είναι το ασφαλιστικό, η στελέχωση, κ.α.

Επισφραγίστηκε, έτσι, η διάθεση και των δυο μερών για την έναρξη ενός κύκλου συνεργασίας που ανοίγει προοπτικές στον τομέα της ανάπτυξης έργων διαχείρισης απορριμμάτων στην Κρήτη, αλλά και στην εδραίωση συνθηκών κυκλικής οικονομίας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει