Στο πάρκο της Αλικαρνασσού ο δήμαρχος Hρακλείου

179

Ένα νέο πάρκο αποκτά η περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού, δίπλα στον χώρο όπου στεγάζεται το Γυμνάσιο.

Το καινούριο πάρκο θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μεγάλη κερκίδα με πέντε διαζώματα και εξέδρα, που θα μπορούν να φιλοξενούν εκδηλώσεις πολιτισμού κατά κύριο λόγο, καθώς και τρία παρτέρια στο κέντρο, το βόρειο και το νότιο τμήμα του.

Τις εργασίες στον νέο κοινόχρηστο χώρο επέβλεψε χθες ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, κατά τη διάρκεια αυτοψίας του, παρουσία και του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιάννη Αναστασάκη.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 103.000,00 ευρώ, κόστους συμβάσεως 51.862 ευρώ, ενώ κατασκευάζεται από ίδιους πόρους.

Μετά την επίσκεψή του ο δήμαρχος δήλωσε: «Κάθε καινούργιος χώρος που δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να βρίσκονται όλοι μαζί και να περνούν το χρόνο τους δημιουργικά, σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και ασφαλές, βοηθά στην κοινωνική συνοχή της γειτονιάς στην οποία βρίσκεται και ταυτόχρονα  συνιστά αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.  Για αυτό και η δημιουργία νέων κοινόχρηστων χώρων και η ανακατασκευή των ήδη υπαρχόντων, όπως οι παιδικές χαρές,  αποτελεί βασική προτεραιότητα της πολιτικής μας.

Ευελπιστούμε ότι όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες, οι κάτοικοι της Νέας Αλικαρνασσού θα ευχαριστηθούν το παρκάκι που κατασκευάζουμε στην περιοχή τους».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει