Ο ΟΦΗ έφερε πιο κοντά ΠΟΑ και ΕΠΣΗ

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΝΑΝΑ BEACH

151

Μετά από πρωτοβουλία του αντιπροέδρου της ΕΠΣΗ Στέλιου Παπαδάκη, ο ΠΟΑ έδωσε το παρών στην εκδήλωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την επίσημη παρουσίαση της ομάδας.

Οι άνθρωποι του συλλόγου του Ατσαλένιου και συγκεκριμένα ο πρόεδρος του κ. Αγγελάκης, ο αντιπρόεδρος κ. Λέλεκας και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων κ. Λυπάκης, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν (φωτό) με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Νίκο Τζώρτζογλου και με άλλα μέλη της Ένωσης, για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε μία άκρως παραγωγική και ουσιαστική κουβέντα.

Η διοίκηση του ΠΟΑ ευχαριστεί την ΕΠΣΗ για την πρωτοβουλία του κ. Παπαδάκη και παράλληλα εύχεται στον ΟΦΗ κάθε επιτυχία τη νέα περίοδο στη Super League, όντας ο μέγας πρεσβευτής του κρητικού ποδοσφαίρου.

Το Δ.Σ του ΠΟΑ και ιδιαίτερα ο πρόεδρος Νίκος Αγγελάκης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Αντώνη Μακαρώνα, για τον αδόκητο χαμό του αδερφού του Θανάση. «Ο Αντώνης άρχισε από τις Ακαδημίες του ΠΟΑ και τίμησε τη φανέλα της ομάδας μας. Η σκέψη μας είναι μαζί με την οικογένειά του», αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει