ΜΠΑΣΚΕΤ: Νέος πρόεδρος του Ηροδότου ο Πρωτογεράκης

109

Νέο διοικητικό σχήμα προέκυψε στον μπασκετικό Ηρόδοτο μετά την παραίτηση που υπέβαλε  ο μόλις για ένα μήνα πρόεδρός του Γιάννης Τζαμούσης, στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που συγκάλεσε.

Αυτός που τον διαδέχεται στον προεδρικό θώκο είναι ο Γιάννης Πρωτογεράκης, με την ελπίδα οι εντάσεις και οι διαφωνίες στο Δ.Σ. να δώσουν τη θέση τους σε μία εύρυθμη λειτουργία. Την θέση του παραιτηθέντος προέδρου στο Δ.Σ. καλύπτει ο κ. Τσιναρίδης., καθώς η πρώτη αναπληρωματική και πρώην πρόεδρος του συλλόγου Νατάσα Ρεθεμνιωτάκη, δεν θέλησε να μπει στο νέο σχήμα.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ.:

Πρόεδρος: Πρωτογεράκης Ι.

Αντ/δρος: Καρλής Στ.

Γ. Γραμμ.: Τσιναρίδης Αλ.

Ταμίας:  Καραγιαννάκης Γ.

Μέλη: Χατζηνικολάου Δ., Περβολαράκης Ι., Σταυρακάκης Ε.

Ο Γιάννης Καραλής και ο Κώστας Αγαπιάδης ανανέωσαν την συνεργασία τους με την ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ.

Από την Τρίπολη μετακομίζει στην Αμαλιάδα ο Παντελής Μαραγκάκης. Μετά από μια καλή σεζόν στην Α2 και στον Αρκαδικό, ο Ηρακλειώτης πλέι μέικερ έγινε μέλος του Κόροιβου που φέτος υποβιβάστηκε από την Α1.

Η Κύπρος είναι ο σημερινός (7μμ) αντίπαλος της Εθνικής Νεανίδων στους αγώνες κατάταξης (θέσεις 9-16) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Β΄ κατηγορία) που διεξάγεται στην Αυστρία.

Η Εθνική δεν κατάφερε να προκριθεί στους «8», καθώς παρά τις τέσσερις νίκες που πέτυχε στην πρώτη φάση και μετά την ισοβαθμία που προέκυψε με Λιθουανία και Ισραήλ, έμεινε στην 3η θέση του Β΄ ομίλου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει