επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

164

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και χρόνια πολλά στον Λαυρέντη και τη Λαυρεντία που γιορτάζουν σήμερα! Α και μην ξεχάσω, καλό ΠΣΚ.

ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ στους δρόμους και οι πνιγμοί στις θάλασσες της Κρήτης, δυστυχώς, καλά κρατούν. Αύγουστος μήνας γαρ, συνωστισμός στο οδικό δίκτυο και τις παραλίες και η Παναγία να βάλει το χέρι της.

ΜΟΝΟΤΟΝΕΣ και κουραστικές οι επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. κάθε χρόνο τέτοια εποχή στην παραλία της Πρέβελης. Η ΕΛ.ΑΣ. σαν άλλο… National Geographic, αφού μας ενημερώνει ότι πρόκειται για περιοχή NATURA, αναφέρεται στις συλλήψεις για κάνναβη, καπνό και κατασκήνωση. Κι εμείς που νομίζαμε ότι το έγκλημα ήταν περιβαλλοντικό…

ΑΝΤΕ να περάσει και ο Αύγουστος, να τελειώσουνε τα πανηγύρια και οι συναυλίες για να σταματήσει πια αυτό το σκουπιδομάνι σε δρόμους, γέφυρες, στύλους και τοίχους. Το τι αφίσα φάγαμε και φέτος δεν λέγεται…

ΤΟΝ «ΘΡΥΛΟ» μού θυμίζει η Πολιτική Προστασία. Ο Ολυμπιακός έχασε πέρυσι τα σκήπτρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά του έφταιγαν η διαιτησία, το σύστημα, η κυβέρνηση…. Εντούτοις, ο Μαρινάκης άλλαξε όλη την ομάδα και τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, βάζοντας αυτογκόλ στην επικοινωνία της ομάδας.

ΤΟ ΙΔΙΟ και η Πολιτική Προστασία, έχασε τη μάχη με τη φωτιά αλλά αυτή τα είχε κάνει όλα καλά και έφταιγαν οι άλλοι. Τώρα ο Σκουρλέτης ανακοινώνει εκ βάθρων αλλαγές στη δομή της Πολιτικής Προστασίας. Μα πόσο Ολυμπιακός είναι;

Η ΕΛΕΝΗ Αυλωνίτου έκανε το λάθος να μιλήσει στον τηλεοπτικό αέρα σαν να ήταν με την παρέα της και έπινε καφέ. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ούσα καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή για τις φωτιές, της… ξέφυγε η φράση «στο πλαίσιο της π@π@ρι@ς που είπε ο Μητσοτάκης…»  και πέσανε όλη να τη φάνε. Λες και αυτοί δεν έχουν αναφερθεί ποτέ στις… λαλακίες του Αλέξη και των υπουργών του.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πια μαζί ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με τη Νατάσα Καλογρίδη, όπως μας πληροφορεί το Ciao. Πάει, το ματιάσανε το ζευγάρι και η σχέση δεν μακροημέρευσε.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ τους Έλληνες που μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους με την εθελοντική προσφορά και την αλληλεγγύη τους στο Μάτι, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι. Αυτοί που πιάστηκαν να κλέβουν (συγκεντρωμένα) τρόφιμα για τους πυρόπληκτους από το γυμναστήριο της Νέας Μάκρης!

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει