Δώδεκα συλλήψεις στην Πρέβελη για ναρκωτικά και παράνομη κατασκήνωση

233

Σ’ εφαρμογή ειδικού σχεδίου για την πρόληψη και καταστολή παραβατικών συμπεριφορών σε τουριστικές περιοχές συνελήφθησαν 12 άτομα (5 Έλληνες και 7 αλλοδαποί) για παραβάσεις που αφορούν σε ναρκωτικά, παράνομο καπνό και παράνομη κατασκήνωση.

Συγκεκριμένα, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην προστατευόμενη τουριστική περιοχή Λίμνη Πρέβελη του Δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο, στην περιοχή η οποία είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα ΝΑΤΟΥΡΑ και χαρακτηρισμένη ως περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι άτομα ηλικιών από 32 έως 55 ετών είχαν υποπέσει σε παραπτώματα και παραβάσεις ναρκωτικών, κατοχής παράνομου καπνού έχοντας κατασκηνώσει παρανόμως στην προστατευμένη περιοχή.

Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Βασιλείου όπου πραγματοποιείται και η σχετική προανάκριση επισημαίνεται πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον σε όλες τις περιοχές της περιφέρειας Κρήτης.

Επίσης, συνελήφθη, 32χρονος Έλληνας για ναρκωτικά στο Ηράκλειο όταν πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του και βρέθηκαν πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες με περιεχόμενο κοκαΐνη συνολικού βάρους 9,2 γραμμαρίων καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει