ΟΦΗ: “Ελάτε πιο κοντά”, ήταν το μήνυμα στην παρουσίαση

«Ενωμένοι μπορούμε να πάμε μπροστά»
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΦΗ - ΓΙΑ ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΤΡΑΣ - «ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ» ΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΤΖΗΣ

146

Χωρίς μεγάλα λόγια αλλά με την ελπίδα ότι η νέα χρονιά θα δώσει στον ΟΦΗ αυτά που ζητάει στην επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία έγινε χθες η παρουσίαση της ομάδας.  Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο Nana Beach στη Σταλίδα παρουσία αρκετών μετόχων με τον οικοδεσπότη της βραδιάς Αντώνη Καράτζη να απευθύνει κάλεσμα προς όλους για περισσότερη βοήθεια πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο της διοίκησης.

Κάλεσμα για περισσότερη στήριξη απηύθυνε ο μέτοχος της ομάδας και οικοδεσπότης της βραδιάς Αντώνης Καράτζης στην παρουσίαση του ΟΦΗ
Κάλεσμα για περισσότερη στήριξη απηύθυνε ο μέτοχος της ομάδας και οικοδεσπότης της βραδιάς Αντώνης Καράτζης

“Να συγχαρώ τον πρόεδρο και όλο το Δ.Σ. που έχουν κάνει μια φανταστική προσπάθεια, είναι το καλύτερο συμβούλιο που έχουμε δει. Τους εύχομαι καλή επιτυχία. Καλό θα ήταν να πλησιάσουν όλοι κοντά στην ομάδα. Πολύ ωραία η στολή” τόνισε ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας.Μήνυμα προς τον κόσμο με αναφορά και στα τηλεοπτικά έστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Αλετράς: «Θεωρώ ότι έχουμε καλή ομάδα, με την βοήθεια όλων θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα.

Για τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί με τα τηλεοπτικά: Όταν υπογράψαμε το Πάσχα γνωρίζαμε ότι η Nova θα έπαιρνε 8-9 ομάδες, οπότε θα ήμασταν μια από εκείνες που θα υπογράφαμε. Υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός. Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, οι άστεγες τηλεοπτικά ομάδες κατηγορούσαν τις υπόλοιπες ενώ τώρα υπάρχει ανταγωνιστική ΠΑΕ, προς εμάς που να έχει το διπλάσιο μπάτζετ»

Παράγοντες, μέτοχοι και εκπρόσωποι του Δήμου και της Περιφέρειας έδωσαν το “παρών” στη χθεσινή παρουσίαση του ΟΦΗ
Παράγοντες, μέτοχοι και εκπρόσωποι του Δήμου και της Περιφέρειας έδωσαν το “παρών” στη χθεσινή παρουσίαση

Για τις μεταγραφές ο κ. Αλετράς είπε: «Έχουν έρθει παίκτες που ξέρουν που έχουν έρθει. Να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι για να πάει μπροστά η ομάδα. Όλοι νιώθουμε πως κάναμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, δεν νιώθουμε ήρωες αλλά τα έχουμε καλά με την συνείδησή μας. Ευχόμαστε όλη αυτή η προσπάθεια να οδηγήσει τον ΟΦΗ σε έναν δρόμο που να εξυγιανθεί γιατί πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ευκαιρία».

 

Κουτσιανικούλης και Κομεσίδης με τα παιδιά τους  στην παρουσίαση του ΟΦΗ
Κουτσιανικούλης και Κομεσίδης με τα παιδιά τους στη χθεσινή εκδήλωση

Παπαδόπουλος: «Πιστεύω στα παιδιά»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος εξέφρασε την πίστη του στους παίκτες και κυρίως σε αυτούς που συνέβαλαν πέρυσι στην άνοδο και ζήτησε περισσότερη στήριξη απ’ όλους: «Είναι μια πιο δύσκολη χρονιά, θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε κοντά στην ομάδα. Πάντα με σκεπτικό να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Προσπαθούμε να κάνουμε μια ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να χαρούμε το ποδόσφαιρο. Είμαστε η πιο ελληνική ομάδα του πρωταθλήματος. Πιστεύω στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, όμως, πιο πολύ πιστεύω στα παιδιά που στήριξαν πέρυσι την ομάδα. Εύχομαι υγεία και να έχουμε νίκες”.

 

Αραβίδης: «Ανυπομονώ να παίξω»

Οι νέες φανέλες του ΟΦΗ
Οι νέες φανέλες του ΟΦΗ

Το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα ο Χρήστος Αραβίδης έδειξε πολύ ορεξάτος και υποσχέθηκε να βοηθήσει τον ΟΦΗ: “Έρχομαι για να βοηθήσω τον εαυτό μου αλλά και την ομάδα. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο ΟΦΗ, και θα κάνουμε τα πάντα για αυτόν.

Ο κόσμος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην συμφωνία και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του ΟΦΗ. Μέσα από πολλή δουλειά η ομάδα μπορεί να πετύχει τους στόχους της, να παίξει καλό ποδόσφαιρο και υπάρχει ένας προπονητής που μπορεί να οδηγήσει την ομάδα ψηλά. Χρωστάω πολλά στον εαυτό μου και έχω πολλά να αποδείξω”.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Πλατέλλας τόνισε:  Ήξερα ότι με θέλουν πραγματικά, ελπίζω να βοηθήσουν τα μέγιστα. Ξέρω που ήρθα. Κάθε μέρα δουλεύουμε αρκετά στο γήπεδο και πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει καλά. Θα είμαστε πιο έτοιμοι, όταν ανεβαίνει μια ομάδα πρώτος στόχος είναι η καθιέρωση όμως κάθε παίκτης έχει όνειρα και στόχους και θα τους βγάλουμε μέσα στο γήπεδο”.

Ο Γιάννης Ποτουρίδης αναφέρθηκε στο οικονομικό πρόβλημα “Ευχαριστούμε τον κόσμο που είναι δίπλα μας. Υπάρχει ένα πρόβλημα στην ομάδα μας και είναι σοβαρό από τον Δεκέμβρη που πέρασε και αυτό είναι το οικονομικό. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε”.

Ο εκ των αρχηγών Μανόλης Παπαστεριανός ζήτησε περισσότερη στήριξη “ Ξεκινάει μια δύσκολη χρονιά. Δύσκολη κατηγορία, έχουμε βάλει τις βάσεις για να κάνουμε κάτι καλό. Να παρακαλέσω τους ανθρώπους της ομάδας να έρθουν πιο κοντά σε εμάς για να κάνουμε κάτι καλό».

Ο άλλος αρχηγός Ανέστης Νάστος  υπογράμμισε: «Είχαμε βάλει ένα στόχο από την πρώτη φορά που ήρθα, να βρεθεί η ομάδα στην Σούπερ Λίγκα. Να έχουμε φέτος υγεία και να παραμείνουμε οικογένεια και να σταθούμε εκεί. Τα καινούργια παιδιά να μπουν γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Αυτό πρέπει να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο για το καλύτερο της ομάδας».

 

Βαρδαβάς: «Στη φυσική του θέση»

Τον δήμαρχο Ηρακλείου εκπροσώπησε  ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού  Κώστας Βαρδαβάς ο οποίος στην τοποθέτηση του επεσήμανε: “Να μεταφέρω τις ευχές από τον δήμαρχο που βρίσκεται εκτός πόλης. Στηρίζει την ομάδα και το ξέρουμε όλοι. Ο ΟΦΗ επιστρέφει στην φυσική του θέση. Υπήρχε στην πόλη μια αναταραχή όσο έλλειπε ο ΟΦΗ από την Σούπερ Λίγκα.

Όλοι κατάλαβαν το λάθος και δεν θα ξαναγίνει. Μπορεί να μην υπάρχουν πολλά χρήματα υπάρχει όμως υγεία και ευχόμαστε να υπάρχει υγεία μέσα και έξω από το γήπεδο.

Περιμένουμε το Σάββατο τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο για το φιλικό». Από τους μετόχους εκτός του Αντώνη Καράτζη,  το παρών έδωσαν οι κ.κ. Μηνάς Χαλκιαδάκης, Μυλωνάκης, Κουμαντάκης, Σαπουνάκης, Τσακαλάκης, Συριγωνάκης (ο τελευταίος και ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει