Ο Δήμος πιστοποιεί την παραλία Ακτή

177

Υπογράφτηκε χθες στον Δήμο Ηρακλείου σύμβαση συνεργασίας με την εταιρεία Costa Nostrum ΕΠΕ για την πιστοποίηση της δημοτικής παραλίας του Καρτερού – Ακτή ως αειφόρος παραλία Costa Nostrum – Sustainable Beach.

Η Σύμβαση Συνεργασίας υπογράφηκε από τον αντιδήμαρχο Πέτρο Ινιωτάκη και τον διευθύνοντα σύμβουλο και ιδρυτή της Costa Nostrum ΕΠΕ κ. Βασίλη Ζησιμόπουλο.

Και οι δύο πλευρές δηλώσαν αισιόδοξες για τη νέα συνεργασία, η οποία πρόκειται να προσφέρει τα μέγιστα στην περιβαλλοντική αναβάθμιση, προώθηση και ανάδειξη τόσο του παράκτιου οικοσυστήματος όσο και της δημοτικής παραλίας του Καρτερού – Ακτή. Παρών επίσης στην υπογραφή ήταν και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Ηρακλείου κ. Μανώλης Φωτάκης.

Ο Δήμος Ηρακλείου, αναγνωρίζοντας ότι ο άνθρωπος και το περιβάλλον είναι υποσυστήματα ενός ενιαίου και ευρύτερου συνόλου που συνεχώς αλληλεπιδρούν και αλληλοεπηρεάζονται αλλά και ότι το περιβάλλον είναι μια υπόθεση όλων μας που δεν περιορίζεται από δημοτικά όρια, γίνεται ο τρίτος Δήμος κατά σειρά μετά τον Δήμο Αγίου Νικόλαου και τον Δήμο Χερσονήσου, που υπογράφει σύμβαση συνεργασίας με την Costa Nostrum, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των πιστοποιημένων αειφόρων παραλιών συμφώνα με το διπλά βραβευμένο καινοτόμο πρωτόκολλο Costa Nostrum – Sustainable Beaches.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει