Δωρεά δερματοσκοπίου στη Δερματολογική του ΠΑΓΝΗ

68

Η υπεύθυνη του προγράμματος  “ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ”, κ. Αγάπη Σταματάκη, ο πρόεδρος των Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, κ. Σπύρος Καμπαξής  και η πρόεδρος του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου, “Αγκαλιά-ζω” ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, κ. Χρυσούλα Αντωνογιαννάκη εδώρησαν στη Δερματολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ υπο την Διεύθυνση του καθηγητή κ. Κων/νου Κρασαγάκη ένα δερματοσκόπιο τελευταίας τεχνολογίας στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν το έργο της νέων ιατρών της μονάδας για  τη διερεύνηση σπίλων και μελανώματος.

Οι δωρητές αναφέρουν:

“Ευχαριστούμε τους δρομείς, γονείς και παιδιά που έλαβαν μέρος στον Μαραθώνειο για τη συγκέντρωση χρημάτων και τα μέλη του “Αγκαλιά-ζω” οι οποίοι με την 20 ευρώ  συνδρομή τους κατ’ετος,  και με δωρεές βοήθησαν τώρα στην ως άνω δωρεά αλλά και όπου μας ζητείται η όπου χρειάζεται.

Ευχαριστούμε επίσης την Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ, τον καθηγητή κ. Κ. Κρασαγάκη, αποδέκτη της δωρεάς μέσω του Νοσοκομείου ΠΑΓΝΗ, τους ιατρούς της Κλινικής του και τους ευχόμαστε να είναι πάντοτε πρόθυμοι και υγιείς  να προσφέρουν τις γνώσεις και υπηρεσίες τους στους ασθενείς τους.

Με εκτίμηση,

Για τον Ομιλο Εθελοντών Κατά του Καρκίνου

“Αγκαλιά-ζω” Ηρακλείου

Χρυσούλα Αντωνογιαννάκη.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει