ΤΟΠΙΚΟ

130

Α1

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η χοροεσπερίδα που διοργάνωσε ο Αλμυρός στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Γαζίου, σε συνεργασία με τους Νέους Αλμυρού και την Ακαδημία του σωματείου. Φίλοι του συλλόγου, κάτοικοι της περιοχής και όχι μόνο και φυσικά τα στελέχη των ομάδων, απόλαυσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες το λαϊκό πρόγραμμα που πρόσφεραν ο Μάνος Κοκολάκης και η Ρίτσα Γιαννακουδάκη. Ο πρόεδρος του Αλμυρού Νίκος Πατραμάνης και η διοίκηση των Νέων, ευχαρίστησαν τον κόσμο για την ανταπόκρισή του και τον κάλεσαν να συμπαρασταθεί δυναμικά και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Μέγας χορηγός της βραδιάς ήταν τα ελαιουργεία Αλμπαντάκης Cretan mill και τα ζαχαροπλαστεία Σταματάκης.

«Έφυγε» από τη ζωή ο Βασίλης Σηφάκης, πατέρας του προπονητή και παλιού τερματοφύλακα του ΟΦΗ, Μύρωνα. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Ανθεστίωνα, όπου προπονητής είναι από φέτος ο Μάριος Σηφάκης, αδελφός του διεθνή τερματοφύλακα, Μιχάλη.

Μεταγραφική τρίλιζα για τις Μοίρες που απέκτησαν τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Σαβουϊδάκη και τους πλάγιους μπακ Χρήστο και Γιάννη Πολυμερίδη.

Τη συμφωνία της με τον Ηρακλή Δουλγεράκη γνωστοποίησε η διοίκηση του Ζαρού. Ο νεαρός αμυντικός αγωνίστηκε πέρυσι στην ομάδα των Νέων Μοιρών.

Α2

Την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Μανώλη Νύκταρη ανακοίνωσε ο Διαγόρας. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Αετός Ανωγείων ενώ παλαιότερα πέρασε από Αλμυρό και ΑΟΚ.

B’

Ακόμα μία σημαντική προσθήκη για τον ΕΓΟΗ που συμφώνησε με τον έμπειρο αριστερό μπακ Μιχάλη Βερερουδάκη, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ.

Τον 21χρονο τερματοφύλακα Νίκο Παντεχάκη, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΠΟΑ, ενέταξε στο δυναμικό του ο Μοχός.

Γ’

Τη σύνθεση της διοίκησής του αλλά και τις πρώτες του μεταγραφές ανακοίνωσε το πρωτοεμφανιζόμενο Άλογο Μαλεβιζίου. Πρόεδρος της ομάδας θα είναι ο Βασίλης Συγλέτος, με αντιπρόεδρο τον Γιάννη Πατραμάνη. Ποδοσφαιριστές της ομάδας θα είναι οι Μάνος Πατεράκης, Φραγκίσκος Μαλλιωτάκης, Θάνος Χριστοδουλάκης, Μάνος Χριστοδουλάκης, Κωνσταντίνος Κτενιαδάκης, Νίκος Ζερβός, Μανώλης Αδαμάκης, Χρήστος Πλατέλλας, Νίκος Μαραυγάκης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει