ΠΟΑ: Ικανοποίηση από τη νίκη και την καλή εμφάνιση

139

Ικανοποίηση επικρατεί στον ΠΟΑ για την εικόνα της ομάδας στο πρώτο φιλικό με τον ΟΦΙ. Πέρα από τη νίκη χαμόγελα σκόρπισε η παρουσία των Πρασίνων που αν και με λίγες μέρες προετοιμασίας και ανέτοιμοι ακόμα έδειξαν καλά στοιχεία και άφησαν υποσχέσεις.

Ικανοποίηση έφερε και η απόδοση των μεταγραφικών αποκτημάτων. Οι περισσότεροι παρότι βρίσκονται λίγο καιρό στην ομάδα έβγαλαν μια καλή εικόνα στο γήπεδο και έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν στην νέα προσπάθεια. Από την άλλη δεν έλλειψαν και τα λάθη, ενώ φάνηκαν και κάποια κενά τα οποία οι άνθρωποι της ομάδας θα προσπαθήσουν να καλύψουν με τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Αυτό που θέλουν στον ΠΟΑ είναι να αποκτήσουν ένα κεντρικό αμυντικό, ένα σέντερ φορ και ίσως και ένα αριστερό χαφ. Για την περίπτωση του πρώην παίκτη της ΑΕΚ οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες με τον παίκτη να έχει μια καλή πρόταση από ομάδα της Αθήνας.

Σε ό,τι αφορά τα φιλικά συνεχίζονται αύριο με την Κ-20 του ΟΦΗ και το Σάββατο με τον ΠΑΝΟΜ στα Μάλια. Οι Πράσινοι έχουν κλείσει αρκετά δυνατά φιλικά ώστε να είναι έτοιμοι όταν χρειαστεί. Κατά τα άλλα το τμήμα Marketing του ΠΟΑ ολοκλήρωσε το διαφημιστικό του πλάνο, με στόχο όχι μόνο την οικονομική ενίσχυση της ομάδας, αλλά και την προβολή των διαφημιζόμενων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι επιλογές διαφημιστικής προβολής θα έχουν ως στόχο να είναι οικονομικές και συνάμα ανταποδοτικές για να προωθούν με το σωστότερο τρόπο όλους τους χορηγούς της ομάδας. Πρόκειται για ένα καινοτόμο διαφημιστικό πλάνο που πρέπει να το αγκαλιάσουν, να το μελετήσουν και να συμμετάσχουν όλοι οι φίλοι του ΠΟΑ και όχι μόνο!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον διευθυντή δημοσίων σχέσεων του ΠΟΑ, Γιώργο Λυπάκη: 6944-303253.

Ο ΠΟΑ ευχαριστεί θερμά τους αδερφούς Δαριβιανάκη για την οικονομική ενίσχυση που προσέφεραν στην ομάδα, δείχνοντας εμπράκτως τη στήριξή τους στην προσπάθεια του συλλόγου.

Ο ΠΟΑ  εξάλλου ευχαριστεί θερμά το Καφέ/Ζαχαροπλαστείο Κουμάκης για την ευγενική του χορηγία στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο του Ατσαλένιου, την περασμένη Παρασκευή.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει