ΜΠΑΣΚΕΤ: Τιμές στις Βρύσες για Μαυροειδή και Σαλούστρο

101

Ο Πολιτιστικός Φυσιολατρικός Σύλλογος Βρυσών και η ομάδα μπάσκετ της Νεάπολης τίμησαν, σε μια εκδήλωση που έγινε στο Λόφο του Προφήτη Ηλία, τους διεθνείς, Κρητικούς στην καταγωγή, μπασκετμπολίστες Δημήτρη Μαυροειδή και Χρήστο Σαλούστρο, που κάνουν υπερήφανη τη Μεγαλόνησο με τα επιτεύγματά τους στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο πρόεδρος του Π.Φ.Σ. Βρυσών  Νίκος Κοφινάκης και οι παράγοντες της ΑΕΝ απένειμαν τιμητικές πλακέτες στους δύο διεθνείς αθλητές, που με τη σειρά τους ευχαρίστησαν από καρδιάς, τόσο τους διοργανωτές όσο και το κοινό που έδωσε «βροντερό» παρών στις Βρύσσες.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής. Αμέσως μετά το πέρας των βραβεύσεων, η σκυτάλη πέρασε στα χέρια και στις φωνές των Ξυλούρηδων που κράτησαν μουσική συντροφιά στο κοινό.

Η Εθνική Νεανίδων 3Χ3 δεν τα κατάφερε στον χιαστί αγώνα με την Ολλανδία. Ηττήθηκε με 21-10 και έμεινε εκτός τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Στα δύο πρώτα του ματς στη Γαλλία, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μέλος του οποίου ήταν η Ηρακλειώτισσα Αλεξάνδρα Δανδουλάκη, κέρδισε την Ελβετία με 12-9 και έχασε από τη Γαλλία με 20-11.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει