Με νέο brand από το 2019 το ξενοδοχείο Mirabello έπειτα απο ανακαίνιση

5.357

Σε φάση ανακαίνισης μπαίνει από τον Οκτώβριο το γνωστό ξενοδοχείο Mirabello του Ομίλου Μαμιδάκη στον ‘Αγιο Νικόλαο, για να λειτουργήσει από την επόμενη τουριστική σεζόν με το brand της πολυτελούς αλυσίδας Wyndham Grand, που άνοιξε την πρώτη της πεντάστερη μονάδα στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως υπενθυμίζει το newmoney η  Zeus International έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον όμιλο Μαμιδάκη προκειμένου να αναλάβει τη διαχείριση και λειτουργία του Mirabello Beach στην Κρήτη, το οποίο λειτουργεί από το 1971 στο νησί, «αποτελώντας έτσι ένα από τα τοπόσημα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, ενώ περιήλθε στην ιδιοκτησία των Μhotels το 2004 και ανακαινίστηκε πλήρως», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Το συγκρότημα, που ακριβώς λόγω της θέσης του έχει τη δυνατότητα για υψηλότερες επιδόσεις, αποτελείται από δύο ενότητες, το Mirabello Beach Hotel με 176 δωμάτια και το Mirabello Village με 115 bungalows, ενώ στόχος της νέας διαχείρισης είναι να προσελκύσει πελατεία και εκτός του «παραδοσιακού» τουριστικού προϊόντος του «ήλιος και θάλασσα».

Από το ερχόμενο φθινόπωρο αρχίζει η ανακαίνιση της μονάδας
Από το ερχόμενο φθινόπωρο αρχίζει η ανακαίνιση της μονάδας

Από την πλευρά της, η διοίκηση της Wyndham έχει δώσει επανειλημμένα ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα με τον Δημήτρη Μανίκη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Wyndham Hotels & Resorts για την περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής να δηλώνει, με την ευκαιρία των εγκαινίων του Wyndham Athens Residence τον περασμένο μήνα, «εξαιρετικά αισιόδοξος για τις μακροπρόθεσμες προοπτικές στον τομέα της φιλοξενίας στην Ελλάδα».

Τον Ιούλιο ο όμιλος, ο οποίος ήρθε στη χώρα μας μόλις το 2016 εγκαινίασε το έβδομο κατά σειρά και πρώτο, μικτής χρήσης, concept φιλοξενίας στην Ελλάδα, «μόλις 18 μήνες μετά την παρθενική εμφάνιση της Wyndham Hotels & Resorts στην Ελλάδα με την έναρξη της λειτουργίας του Wyndham Grand Athens», ενώ η αρχική συμφωνία του 2016 με την Ζeus περιλαμβάνει τουλάχιστον 20 μονάδες σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία.

Η πολυτελής αλυσίδα Wyndham Grand, από τα «βαριά» ονόματα του ομίλου της Wyndham βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε 33 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, ενώ στην Ευρώπη λειτουργεί, εκτός από την Ελλάδα, στην Τουρκία, τη Γερμανία και την Αυστρία.

Συνολικά, η Wyndham Hotels & Resorts είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ξενοδοχειακού franchising στον κόσμο, με σχεδόν 9.000 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 80 χώρες σε έξι ηπείρους. Μέσω του δικτύου των περίπου 790.000 δωματίων που απευθύνονται στον καθημερινό ταξιδιώτη, η Wyndham έχει ισχυρή παρουσία στην αγορά τόσο των οικονομικών όσο και των μεσαίας κλίμακας καταλυμάτων.

Η εταιρεία διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο 20 ξενοδοχειακών brands, συμπεριλαμβανομένων των Super 8, Days Inn, Ramada, Microtel Inn & Suites, La Quinta, Wingate, AmericInn, Hawthorn Suites, The Trademark Collection και Wyndham. H Wyndham Hotels & Resorts είναι επίσης γνωστός πάροχος υπηρεσιών ξενοδοχειακού management, με περισσότερα από 400 ξενοδοχεία υπό τη διαχείρισή της.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει