ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ: Ο Δήμος τίμησε την αναπτυξιακή πορεία

169

Την οικογένεια Αλμπαντάκη τίμησε στη συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου, με αφορμή την εξαιρετική αναπτυξιακή πορεία της επιχείρησης ιδιοκτησίας της, που έχει ως έδρα τα Καλέσσα.

Στην τοποθέτησή του ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Αγαπητοί συνάδελφοι, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι, στον Δήμο Μαλεβιζίου έχουμε μάθει να τιμούμε τους ανθρώπους του τόπου μας, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο καταφέρνουν να ξεχωρίζουν, να διακρίνονται και να προβάλλουν το Μαλεβίζι σε εθνικό ή και διεθνές επίπεδο. Και προσωπικά ανέκαθεν πίστευα πως είναι υποχρέωση κάθε δημοτικής Αρχής να επιβραβεύει κάθε τέτοια αξιόλογη προσπάθεια».

Με ιδιαίτερα θετικά λόγια για την εταιρεία, τη δυναμική αλλά και το ανεπτυγμένο αίσθημα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης μίλησε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. Μαλεβιζίου Μανόλης Γενναράκης, στο σημαντικό ρόλο των εργαζομένων αναφέρθηκε ο επικεφαλής της ήσσονος αντιπολίτευσης Μιχάλης Χουστουλάκης, ενώ ιδιαίτερα θερμά εκφράστηκαν και δημοτικοί σύμβουλοι στις σύντομες τοποθετήσεις τους.

Από την πλευρά ο Μιχάλης Αλμπαντάκης ευχαρίστησε το Δημοτικό Συμβούλιο για την αναγνώριση, τονίζοντας τη σκληρή προσπάθεια των προηγούμενων δεκαετιών, αλλά και το γεγονός ότι οι πυλώνες ανάπτυξης της εταιρείας βασίζονται στα στελέχη και το προσωπικό της, καθώς και στην εμπιστοσύνη των χιλιάδων παραγωγών προς την οικογένεια Αλμπαντάκη.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει