επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

163

ΚΑΛΗΜΕΡΑ αναγνώστες μου, εκδρομείς και παραθεριστές του Αυγούστου. Μια Ελλάδα σε κίνηση, μια Κρήτη που πάλλεται. Τι απίστευτος μήνας!

ΜΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ! Τα περισσότερα νησιά είναι απλησίαστα για διακοπές. Εκτός και αν πάτε ως μουσαφίρηδες!

ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ότι στη Μύκονο ξεσηκώθηκαν μέχρι και οι κροίσοι για τις τιμές; Αλλά με τέτοια και τόσα… οπίσθια που κυκλοφορούν στο νησί, τι να κάνουν και οι καταστηματάρχες να μην τα «πιάσουν»;

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, όμως, είναι προετοιμασμένο και έχει κατεβάσει στο νησί των ανέμων τον… στρατό της ΑΑΔΕ. Όχι για να συγκρατήσει τις τιμές αλλά για να εισπράξει τον αναλογούντα ΦΠΑ.

ΜΙΑ ΝΕΑ κατηγορία εισοδηματιών στην Ελλάδα έχει δημιουργήσει η πλατφόρμα Airbnb. Το κράτος το γνωρίζει και θέλει μερίδιο από τις ακούραστες εισπράξεις.

ΠΡΩΤΑ «φαγώθηκε» ο Τόσκας, μετά οι αρχηγοί και στο καπάκι ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας… Γιάννης Καπάκης. Με τέτοιο επώνυμο πόσες πιθανότητες είχε να τη γλυτώσει;

Η «ΑΠΟΔΡΑΣΗ» των μελών της 17 Νοέμβρη από τον Κορυδαλλό συνεχίζεται. Μετά τον Κουφοντίνα και ο Χριστόδουλος Ξηρός άλλαξε φυλακή και πήγε στη Χαλκίδα.

ΕΙΠΑΜΕ, ο Κοντονής θέλει να κάνει τον Κορυδαλλό… Νεάπολη! Δηλαδή, φυλακή υποδίκων.

ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των πρώτων που έσπευσαν με ανακοινώσεις τους να καταδικάσουν τη δολοφονική επίθεση με drones σε βάρος του Νικολάς Μαδούρο.

ΠΡΟΣ ΤΙ η σπουδή όταν υπάρχουν ζωηρές αμφιβολίες κατά πόσο η επίθεση ήταν πραγματική; Μέχρι και ότι έκρηξη ήταν σε γκαζάκι κουζίνας όμορης πολυκατοικίας, ακούστηκε. Έτσι εύκολα βγάζουν ανακοινώσεις, χωρίς έστω μια σφραγίδα ιατροδικαστή;

ΑΝ ΜΙΣΟΥΣΑΜΕ ένα πράγμα στα χρόνια τα μαθητικά, αυτό ήταν το πρωινό κουδούνι που ήταν συνδεδεμένο με το πρωινό ξύπνημα. Ειδικά εμείς οι υπναράδες, ψύχωση είχαμε πάθει.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ και χαιρετίζουμε τη σκέψη του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, να χτυπά το πρώτο κουδούνι στις 9 το πρωί. Μια κοινωνική προσφορά άξια επαίνων.

73 ΧΡΟΝΙΑ συμπληρώθηκαν χθες από τη ρίψη της πρώτης ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα. Και ακόμα κάποιοι αμετανόητοι και ανόητοι  παίζουν με τα κουμπιά τους…

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει