Βρήκε ιδανικές συνθήκες στη Νάουσα ο Ηρόδοτος

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ • ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

145

Στα Τρία Πέντε Πηγάδια βρίσκεται από χθες το απόγευμα η αποστολή του Ηροδότου και άμα τη αφίξει της, έπιασε δουλειά, ενόψει των αυξημένων υποχρεώσεών της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Οι συνθήκες στο προπονητικό κέντρο της Νάουσας είναι ιδανικές, και άπαντες στον σύλλογο της Νέας Αλικαρνασσού έμειναν εντυπωσιασμένοι από όσα συνάντησαν στο «Hotel Alexandros» και στις εγκαταστάσεις του. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες, καθώς το τοπίο και οι παροχές που προσφέρονται ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Για πρώτη φορά άλλωστε στην ιστορία του ο Ηρόδοτος θα κάνει προετοιμασία εκτός Κρήτης, χάρη στην προσπάθεια της διοίκησης και του προέδρου Στέλιου Σωκιανού, που κατάφερε να ανατρέψει όλα τα δεδομένα στη Νέα Αλικαρνασσό τα τελευταία δύο χρόνια.

Από σήμερα το πρόγραμμα του Μανώλη Παπαματθαιάκη και των συνεργατών του, περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις για τους 26 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή. Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο φιλικό έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα και είναι απέναντι στην Κέρκυρα, ενώ το δεύτερο και τελευταίο, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα δοθεί με αντίπαλο τον Εδεσσαϊκό στις 12 Αυγούστου.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, είναι πολύ πιθανό μέσα στην επόμενη εβδομάδα να κλείσει και το θέμα του ακραίου μεσοεπιθετικού που αναζητά η τεχνική ηγεσία και ο παίκτης να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει